Lørdag, søndag what ever

God lørdagskveld! (føøkk skrev dette innlegget i går kveld og glemte å trykke på publish, hahah er det mulig. Så alt som kommer nå, bare tenk at det er lørdagskveld når dere leser det.)I dag har jeg vært på håndballtrening og lunsj med min mama. Det var veldig koselig, pratet om livet over kaker og kaffe på Godt Brød på Solsiden. Jeg har fått skikkelig sansen for den plassen, også er det et pluss at de har en del glutenfritt og smører på glutenfri sandwich, da blir jeg så glad.

Jeg gikk meg en tur i byen etterpå og kjøpte meg en lyseblå vid dongeribukse på Carma, som jeg skal ha på meg etterpå når jeg drar på jobb. Cause yes, i’m working tonight. Så det blir en lang lørdag og forhåpentligvis en lang natts søvn etterpå. Jeg har hatt veldig bra døgnrytme for tiden, lagt meg tidlig og våknet tidlig, men slike nattvakter har vel en tendens til å fucke opp det. Så jeg merker allerede nå at jeg begynner å bli trøtt haha… En middels stor godteripose og en energidrikk får gjøre susen.

Jeg fikk denne toppen tilsendt fra Chiquelle.no. Veldig cute og summer-ishh. Dette er altså ikke kveldens antrekk, bare stæsjer meg opp foran kameraet. Dere finner den HER. Bruk koden MATHILDE20 for 20% rabatt på alt, bortsett fra salgsvarer.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg