karantene, karakterer og knekken

Hi loves ♥

Jeg har vært mye inn i eget hode de siste dagene. Vært opptatt med å bli ferdig med alle julegavene, ventet på eksamenskarakterer, hatt fokus på å lære meg nye trekk og system på håndballbanen og planlegge juleferien i forhold til en kjæreste som sitter i karantene og en jobb som krever at jeg flyr frem og tilbake et par ganger i romjula (håndball seff). Det er om å gjøre å få disse greiene ut av hodet så jeg kan senke skuldrene når juleferien omsider kommer.

For å går litt dypere inn i problemstillingen(e). Jeg var ferdig med alle julegavene, trodde jeg, helt til jeg fikk en mail om at “leveringen er forsinket og kommer ikke fram før i januar”, great. Ut å prøve på nytt. Det går mye tid til å handle julegaver eller?? Men jeg har troen på at det blir verdt det når man får se ansiktet på de som åpner dem – eller ikke får sett det.. Noe som bringer meg over på neste punkt, nemlig en kjæreste i karantene. Jeg skal uansett feire jul på Røros, så får ikke feiret jul med han, den kjipe delen er at han kanskje ikke får feiret jul med noen, hvis han blir sittende i karantene. Han har nemlig vært i kontakt med en smittet person, og sitter derfor i karantene til han får resultatet. Jeg gidder ikke at den testen viser noe som helst annet enn negativt. Jeg gidder ikke at jeg ikke får sett han før neste år. Gidder ikke tanken engang. Så ja skuldrene mine toucher snart øreflippene og jeg er svært tilbøyelig til å ta til tårer når jeg føler for det. Ellers god jul haha. Faens negativ. Det kunne så absolutt vært verre, en av oss kunne vært stuck i utlandet, vært syk eller verre – og jeg er helt sikker på at det er mange som kjenner seg igjen i stress og stadig endringer av planer fram mot nyttår. Vi må bare stå sammen (virituelt eller med minst en meter i mellom), holde fast ved det som kjennes trygt og godt og være takknemlig for det vi har. Forresten så snur sola i dag og vi går mot lysere tider. That’s something.

Meg som prøver å beholde roen ved å drikke te og ta en av de mange ansiktsmaskene fra Body Shop kalenderen. Dette var en kaffemaske. Julestemningen er ikke til å ta og føle på. Men jeg prøver å huske å høre på julemusikk og ikke ny hiphop, og tenne røde duftlys i leiligheten.

Hvordan går det med dere for tiden?♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg