Juleferie på fjellet

God jul mine venner! I dag er det lille julaften og jeg er på hytta på fjellet. Det har vært noen dager med familieselskap og julebord og lite søvn egentlig, så det var utrolig deilig å sove ti timer i natt og våkne til tidenes julefrokost med sylte og rull, sild og laks, hjembakt brød, kaffe, te og ost og kjeks. Herrrlighet for en luksus. Her kommer noen bilder fra de siste dagene.

På fredag var det juleselskap hjemme hos oss med familie og slektninger. Jeg fikk æren av å introdusere A og hele slekta ble overrasket over at denne kvinnen endelig hadde fått seg kjæreste.

Dagen etter var det julebord med damene. Vi var hjemme hos Anna, før vi dro på TAG med resten av Trondheim by. Og i går litt utpå dagen, kjørte vi til Røros med julemusikk på stereoen.


Vi ble møtt med nydelig middag da vi kom fram. Resten av kvelden ble det film og godis i sofaen. I dag har vi hogget juletre og nå sitter vi nok en gang foran tven og snavler småkaker med lyden av knitring fra peisen i bakgrunnen. I kveld blir det mandel i grøten og pynting av juletre, tradisjonen tro.

2 kommentarer
  1. Hola TV on and always kjøp my money hahahahah godt nytt år om action on monday hope you gonna feel good 😁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg