Innetid og en løpeøkt

I dag er den første dagen jeg virkelig har kjent på denne unntakstilstanden, sikkert fordi det er mandag. Hodet tror det skal opp tidlig for å dra på trening, jobb/skole og trening igjen, så våkner man og innser at det ikke bare var en drøm, alt dette. Jeg våknet heldigvis med solskinn gjennom gardinene, spiste frokost, drakk en kopp kaffe og dro ut for å løpe bakkeintervaller med Maja, uten kontakt med andre mennesker så klart. Vi løp 8 drag oppover og gikk ned. Så 3 minutter pause, før vi kjørte 8 nye runder opp.

Det er ganske fint at folk blir så kreative og ønsker å hjelpe hverandre. Sosiale medier er fulle av treningsvideoer og tips til hva man kan gjøre om man er hjemme i karantene. 3T kjører blant annet live-treningsøkter på både Facebook og Instagram. Jeg får samtidig veldig vondt av alle bedriftene som lider av at ingen kan være sammen og at de ansatte ikke kan være på jobb. Resten av dagen har vi sittet inne og lest, laget mat og slappet av. I morgen får jeg fikset jobb-pc og startet opp hjemmekontor. Jeg håper folk holder seg inne så langt det lar seg gjøre, så vi kan minimere sjansene for at viruset sprer seg.

Tenkte det kunne være en god ide å lage en liste med serie-anbefalinger for å gjøre innetiden litt hyggeligere, hvis noen har lyst til det? ♥

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg