I sommer skal jeg

God mandag! Det begynner å nærme seg ferie for min del. Skolen er jo ferdig, så litt ferie har jeg allerede. Men for øyeblikket sitter jeg med en delicious fruitbowl og en svart kaffe, på kontoret og jobber, etter en beinøkt vel gjennomført i morgentimene, og har håndballtrening igjen etter jobb. På fredagen derimot har vi siste fellestrening før vi tar ferie og da tar jeg fri fra jobb med det samme og reiser sørover.

På lørdag reiser jeg nemlig til Kroatia med familien. Mamma og pappa er der allerede, mens jeg og Pernille tar fly nedover sammen. Vi blir der en uke og jeg gleeeder meg. Denne marsipangrisen trenger sol og varme.

Jeg blir hjemme noen dager etter Kroatia, før jeg reiser til Stavern med Anna og Erica for festiiival, på torsdag. Festivalen er fra 11-13 juli, så vi flyr dit sammen og bor på Farris bad.

Jeg bestilte en one-way-ticket til Stavern, så når festivalen er over drar jeg rett til Hvaler for en uke der med jentene mine, fra 14-22 juli.

Etter en uke i Norges paradis må jeg snike meg inn i en av bilene og bli med på roadtrip hjem. Jeg har blandede følelser angående å ikke kjøre bil med jentene til Hvaler, fordi det for meg alltid er en stoor del av ferien. Roadtrip er jo det beste jeg vet. Men jeg innså at det ble trøblete å skulle fly hjem fra Stavern på søndag for så å kjøre til Hvaler på mandag, når det ikke er mer enn to-tre timer avstand mellom.

Sist men ikke minst har jeg klart å stappe inn enda en reise helt i slutten av juli. Stockholm-weekend med Sanne og Hanna fra 25-29 juli. I fjor dro vi til Oslo på den tiden, i år hever vi den et hakk.

I august begynner oppkjøring mot ny sesong, så da blir det lite fri å finne i kalenderen min. I tillegg til vanlige treninger her i Trondheim, skal jeg på en treningssamling i Tyskland.

Jeg skal også en tur til Gålå, tro det eller ei. På intet annet enn Peer Gynt Spelet 2019, med –(gjett en gang)– mimmi og beste!! Jeg har aldri vært oppi dalene der så jeg gleder meg faktisk til å se litt nytt Norge. Det er ikke bare vi tre som skal da, hele storfamilien på mamma sin side skal, så det blir gøyy.

Helt i slutten av august, der sommer blir til høst, skal jeg på OBOS/Festningen-festival, 30-31 august. Det blir liksom grand finale på denne sommeren.

Hva skal dere i sommer?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg