Hei fra Hvaler!

Hei igjen!!! Haha gud jeg klarte å legge igjen mac-laderen i resepsjonen på Farris Bad i Larvik, seff. Så ja jeg har vært uten lader siden sist og macen ble fort tom for strøm med en hel dag i buss fra Larvik til Oslo til Hvaler. Jeg får prøve å catche opp litt.

Jeg busset altså fra Stavernfestivalen på søndag, til Oslo, møtte Johanna der og busset sammen med henne videre til Hvaler. Senere på kvelden kom Thea, Martine, Trine og Louise i en bil og vi spiste sashimi med avo, mango og soyasaus i solnedgangen til kvelds. Den natten brøt magen min løs og jeg kastet opp som en jævel ved sengekanten 🙂 Yes. Matforgiftning ble jeg og Erica enig om, noe vi egentlig hadde konkludert med natten før, da hun var inn og ut av toaletten hvert kvarter etter en pulled pork-taco på Stavern. Jeg ble sengeliggende i to dager med kvalme og uten næring i kroppen. Uansett bedre å ligge her med alle jentene rundt meg, enn hjemme alene.

Btw på denne tiden har det kommet en bil til, Katrine, Ida, Maja og Lyse. Vi er altså 12 jenter her. Etter et par dager ble jeg meg selv igjen og livet ble en fest. Vi har koset oss om kveldene med god mat, trent, badet og solet oss, hatt Hvalerlekene 2019, vært på hyttefest og shopping i Fredrikstad. Her kommer noen bilder!

Her er vi altså i gang med Hvalerlekene, fire lag: lovehearts, black eyed peas, idoform og unicorns. De sølvfargede (idoform) vant!!! Og ja vi surret oss i gaffateip helt til den gikk tom da det var min tur, så det ble en kraftig underboob, men det er jo trendy så who cares – as long as its fashion.

Lekene vi hadde var beerpong, hestesko-kast, egg-kast, stol-leken og en intern quizzz. Det var seriøst gøyyy og konkurranseinstinktet til alle ble satt kraftig på prøve.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg