Halsbånd med GPS

Reklame | Tailit.com

Har dere noen gang mistet noe og tenkt HVORFOR finnes det ikke en chip jeg kan feste på de tingene jeg alltid mister!? Vel, det tenker jeg iallefall stadig vekk, enten det er bankkortet, mobilen, eller det kan være husnøklene, ja det kan være hva som helst. Jeg har også opplevd å lose track of a friend på byen blant annet, det er jeg sikkert heller ikke alene om, og da er det ikke alltid bare å ringe, så da har man heldigvis apper som Finn Venner og kartet på Snapchat til å redde kvelden.

En annen ting, som mange kanskje ikke har tenkt på, er våre kjære kjæledyr. Det er vel ingen som ikke har opplevd å se et SAVNETskilt av enten en katt eller en hund på en lyktestolpe eller ved inngangspartiet på nærbutikken. Hva om det fantes et halsbånd med en slik chip som var connected med en app, som viste nøyaktig hvor hunden eller katten befinner seg.

Vel, technology strikes again! Tailit.com har kommet med dette halsbåndet, som inneholder en liten GPS og har et batteri som varer i 2 uker. Appen lastes ned i Appstore og heter “Tail it”. Den er kjempeenkel og gjør at du kan følge med på hvor Tassen eller Luna befinner seg til enhver tid. Vi har selvfølgelig testet denne på våre egne hunder, Mia og Molly.

Gå inn på nettsiden HER for å lese mer og bestille til ditt kjæledyr ♥

1 kommentar
  1. Du må kjøpe deg en Tile! Det er en liten brikke som festes på nøkler, og så har den en app som hører til. Da kan du se på appen hvor nøklene er eller du kan bruke appen til å ring nøklene. Du kan også bruke denne brikken til å ringe telefonen! Digger denne lille saken 👌🏼

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg