Fremme i Sola

Hei gjengen ♥ Da har jeg ankommet Sola og sjekket inn på mitt nye rom. Jeg tok fly i går kveld med Maja og Frida, som jeg skal bo med, som også er fra Trondheim. Maja kjenner dere jo, Frida er et nytt ansikt, ikke for meg, men iallfall på bloggen. De siste dagene har vært merkelige, jeg har hatt det så koselig, men med en klump i magen som har fortalt meg at dette blir siste gang på lenge. Jeg er så tilbøyelig for å klekke lett nå kjenner jeg. Nesten komisk. Hørte på en trist sang på flyet og lot tårene trille bak munnbindet. Så et kjærestepar løpe inn i armene på hverandre utenfor flyplassen. Knekken der også. Men jeg er fast bestemt på å få dette til å funke. Dessuten er det deilig å ha de to andre trønderne her, som også vil hjem ved enhver passende anledning. Forhåpentligvis blir det en del reising frem og tilbake.

Her er noen bilder fra de siste dagene.

Pizzakveld med Hanna, Johanna og Sanne på fredag.

På lørdag hadde vi vår tradisjonelle pepperkakebaking hjemme hos mimmi og beste. Og tidlig middag bestående av kjøttsuppe, med pepperkaker og kakao til dessert selvfølgelig.

Senere på lørdagskvelden dro jeg og Anders på Britannia, som en siste kveld før jeg skulle reise. Nydelig vin og biff på Jonathan.

Søndagsmorgen besto av film i senga og en juicy sandwich og milkshake til frokost levert på døren. Anders kjørte meg til flyplassen på kvelden og det var jævlig ♥

Her satt jeg i går kveld og spiste sen kveldsmat etter gjentatte forsøk med å få opp både seng og klesskap på rommet. Det gikk til slutt. Nå må jeg bare få hentet bilen min i Sandnes og få pakket ut all bagasjen jeg har med meg. I dag har vi to økter, en fysisk og en håndball. Gru gleder meg, som med alt annet ♥

7 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg