Falafel-middag for 1

Heiii fellas

Denne lørdagen har vært over gjennomsnittet behagelig. Jeg vet jeg var på håndballtrening i morges, men det husker jeg nesten ikke, for jeg sovnet igjen da jeg kom hjem og startet egentlig dagen klokken ett. Da spiste jeg og Maja frokost/lunsj og så ferdig de siste episodene av My brilliant friend på HBO. Litt mixed feels når det gjelder den serien – den er veldig fin, veldig fæl, veldig trist, veldig søt og ender veldig brått. Men det kommer sikkert en sesong til.

Ellers har jeg bare sittet inne, sett håndballkamper på TVen og laget meg lørdagsmiddag for 1. Det ble “hjemmelaget” falafel, prøvde noe nytt. Det er en pakke fra Det glutenfrie verksted, så nesten hjemmelaget i hvert fall.

Bare bland sammen 5 dl kokende vann med det tørre til en deig og la den stå kaldt et kvarters tid. Rull deretter små baller av deigen og stek i en panne med olje på middels varme til de ser ferdige ut.

Jeg spiste det med tacolefser, salat, mango, agurk og en gresk yoghurt. Jeg tenkte egentlig granateple, men de hadde det ikke på butikken, så da ble mango en god substitutt. Det var jummyyy og godt med noe annet enn pizza og taco. Jeg klarte såvidt å spise opp halvparten, så her kan det absolutt deles på to eller tre.

Nå skal jeg på fest, dere er alle invitert, den er på Downtown og jeg sitter i luka og jobber som vanlig. See u there ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg