En festdag og publikumsrekord i eliteserien

Lørdagen var helt magisk! Vi spilte kamp mot Molde i det splitter nye Trondheim Spektrum foran over 7000 tilskuere. Det er ny tilskuerrekord på en eliteseriekamp i norsk håndball. Vi kjørte dobbelkamp med Kolstad, som spilte mot Drammen rett etter oss. Og det ble dobbel trøndersk seier. Kampene ble også sendt på TV2-sportskanalen. Jeg får frysninger bare av å tenke tilbake på den stemningen og alt rundt. Det var HELT rått og jeg kommer nok mest sannsynlig aldri til å spille foran så mange mennesker igjen, så det var noe helt spesielt og en opplevelse for livet.

I sju-tiden på lørdagskvelden ruslet jeg og Maja hjem fra hallen og kom ca samtidig som jentene vi hadde invitert på vors hjemme hos oss klokken sju. Elsker at vi er så gode planleggere 🙂 Men det er da sjeldent noe problem, folk sminket seg og drakk vin om hverandre og det er jo de beste vorsene, spør du meg.

Vi skulle på halloween-fest, noe jeg som kanskje eneste person i verden synes er mye mer chill enn å dra på vanlig fest. Det kommer kanskje litt an på kostyme og diverse, men når du velger å ha på deg en rød one-piece, umbro-sokker og maske, da blir det ganske chill. Gjengen kledde seg ut som ranerne i Papirhuset, den spanske serien på Netflix, som forøvrig alle burde se. Vi dro først på Søstrene på Solsiden, deretter på Downtown for å ta dansingen til nye høyder. Det klarte vi.

Fra øverste rekke til venstre: Lyse, Nora, Louise, Thea, Maja, Martine og meg

1 kommentar
  1. Hey there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
   Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog
   article or vice-versa? My site discusses a lot of the same
   subjects as yours and I believe we could greatly benefit from
   each other. If you’re interested feel free to send me an email.
   I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg