Baderomsinspo

Reklame | Bygghjemme

Synes ikke dere det er vanskelig å skulle bestemme seg for en stil på stua, kjøkkenet og badet for eksempel? Det er så mye inspo der ute at for hver gang jeg ser noe nytt vil jeg ha noe lignende. Dessuten er det jo smart å velge en stil man ikke blir lei av med en gang. Jeg har en tendens til å velge det som har mest farger og minst tidløshet, altså jeg velger det jeg synes er fint der og da og tenker ikke så mye lenger enn det. Blant annet har jeg jo valgt oransje og grønn som hovedfarger på både stua og badet, noe som er litt spenstig. Kunne valgt svart og hvitt liksom, but no. Farger gjør meg glad da, for eksempel den oransje baderomsmatten min som er det første jeg ser om morgenen, og spesielt naturfarger synes jeg er veldig behagelig.

Det er faktisk så mange fine bad der ute og jeg gleder meg til å innrede et helt på egen hånd i et eget hus en gang i fremtiden. Inntil da er det bare å la seg inspirere på Pinterest og andre nettsider.

I all baderomssnakkingen vil jeg, i samarbeid med bygghjemme.no, tipse om en løpende kampanje de har på baderomsplater akkurat nå. Så hvis noen er på utkikk etter det til nytt bad eller bare for inspirasjon, ta turen innom nettsiden deres.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg