an avocado toast kind of day

GOD FREDAG! Jeg føler denne uken har vært ekstremt lang. Var jeg hjemme i Trondheim i forrige uke liksom? Føles ut som en evighet siden haha… Men heldigvis har uken vært fin. Søndag reiste vi hjem til Sola etter nyttårshelgen og spilte treningskamp mot Ålgård, et førstedivisjonslag. Fra mandag hadde vi fokus på Aker, som vi skulle spille mot på onsdag. Men etter pre-match-workout og innkjøp av kampmat på onsdag fikk vi beskjed om at kampen ble utsatt på grunn av corona-smitte. Jeg har aldri opplevd å få beskjed om at en kamp blir utsatt, på samme dag som den skal spilles, bare noen timer før.

In fact så fikk vi beskjed om at alle de tre neste lagene vi skulle spille mot er innblandet i en corona-trekant og at vi kanskje må vente to uker på første kamp. Nå ser det heldigvis ut som at de har tatt hurtigtester og fått negative resultater, og at vi spiller mot Rælingen som planlagt førstkommende søndag. Vi må vi nok forberede oss på at ting kan endres underveis og at alt ikke vil gå som planlagt denne sesongen, likevel er vi heldige som får holde på med idretten vår, til tross for pandemien.

I morges dro jeg og Maja og trente på styrkerommet i hallen. Treningssentrene er stengt her i Sola, derfor trener vi der nå. Skal absolutt ikke klage på det. Etter trening dro vi hjem og lagde avokadotoast til lunsj, dynket i smør som dere ser. Vi har begynt på en ny serie, Ulven kommer på NRK. Så det er det eneste vi i kollektivet har gjort i dag. Vi har håndballtrening nå klokken tre, så blir det endelig fredagskveld. Oppskrift på lunsjen nedenunder.

Varm opp en panne med mye smør og stek brødskivene.

Lag guac av avokado (vi brukte to hele avokadoer på 6 brødskiver) litt salt og pepper, cherrytomater i små biter, litt limesaft og finhakket hvitløk og til slutt en dæsj rømme. I tillegg til to kokte egg i 7 min. MMMmmmmmmmm.

Ønsker dere en fin dag videre og god helg! ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg