adressa-artikkel og hverdagen

Hei folkens, long time no see!! Seriøst hvor skal jeg starte nå? Jeg føler det har skjedd så mye siden sist, også grunnen til at jeg ikke har fått tid til å sette meg ned med bloggen. Hverdagen har gått i ett og det var ikke før mamma ringte meg i morges og nevnte noe om at jeg ikke hadde blogget på en uke, at jeg skjønte at jeg måtte ta fatt i saken.

Det har vært håndballkamper onsdag og søndag hver uke i det siste. Forrige helg var vi jo i Tyskland og spilte mot Thüringer i Europacup. Vi tapte den kampen med fire mål, men spiller mot dem igjen i kveld, på hjemmebane. Det var litt av en opplevelse å spille for fullsatt hall, gærne supportere og feige dommere i Tyskland. Noe annet enn å spille en vanlig seriekamp i Norge.

På torsdag kom det ut en artikkel om meg på adressa.no og på fredag kom det en dobbelside i papirutgaven. Jeg fortalte dere at en journalist fulgte meg en hel dag, så det var basicly det den handlet om. Hverdagen min fra morgen til kveld rett og slett. Jeg synes den ble bra, og av de 39(!!!) bildene var selvfølgelig noen av dem helt på trynet, men der kan jeg ikke skylde på mye annet enn mitt eget tryne, viktig å ikke ta det så alvorlig sant. Artikkelen kan dere lese HER med adressa +.

Denne helgen har det ikke skjedd noe spesielt. Tacokveld på fredag med Kallestad og Yasse. Konsert til Sigrid med hele vennegjengen i går. Vi vorset hjemme hos Hanna og Johanna og dro videre til Dødens Dal, hvor konserten var. Jeg og Maja vorset selvfølgelig med cola zero og fanta exotic etc, ettersom vi har kamp i dag. Kom til hallen og se Byåsen-Thüringer klokken 18! 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg