22 år og bursdagspermisjon

Hei mine venner! Jeg har tatt bursdagspermisjon fra bloggen i to døgn, ikke at det egentlig er en greie, men siden jeg er selvdrivende business-woman, tok jeg meg friheten til å gjøre det. Jeg hadde bursdag på torsdag, 7.februar – og ble 22 år! Jeg gruet meg litt til å bli 22 og hadde egentlig ikke lyst til å gjøre så mye ut av det, men jeg ble overtalt til å ha ei aldri så lita feiring likevel. Jeg hadde ingen forventninger til dagen, men den ble helt perfekt, takket være alle fine folkene jeg har rundt meg.

Jeg ble vekket 06.45 av bursdagssangen på full guffe og Maja, som hadde stått opp tidlig (noe som btw ALDRI skjer) og laget pannekakefrokost til oss. Hvor fantastisk fint gjort er ikke det??? ♥ Åh jeg ble så rørt jeg.

Vi dro på Olympiatoppen, gode og mette etter bursdagsfrokost. Det var en bra økt, som ble avsluttet med en knall styrkesirkel. Etter treningen dro jeg hjem og ordnet meg til å dra på skolen. Der ble jeg møtt av Jenny, Emma og Stine, og Sanne og Erica som hadde bakt glutenfri brownies ♥ ♥ ♥

Ble hengende på skolen i noen timer etter forelesning, med mine studybuddies Bjarne, Sivert og Sanne, før jeg måtte dra for å begynne å rigge opp til egen bursdagsfeiring.

Jeg inviterte damerne og magic Mark på kaker og vin, og det ble en utrolig koselig kveld. Standard jentekveld, bare med noe ekstra i glasset og litt exxxtra good looking ladies (i forhold til hvordan vi ser ut på en ordinær jentekveld i hvert fall). Det var jo på en torsdag, så at jeg fikk samlet alle i gjengen som er hjemme sier jeg meg fornøyd med. Nora, Louise, Johanna og Katrine er bortreist these days, så de var de eneste jeg manglet. Etter vinkveld og shitprat ble vi gira på livet seff, og dro på Downtown og danset natten lang.

Dagen var helt perfekt!! Og jeg fikk den beste gaven av jentene, jeg må vise dere den senere! Jeg har forresten filmet store deler av dagen, og tenkte å smekke sammen en videoblogg, hvis dere er up for it? ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg