Ukens middagstips

Denne ukens middagstips er WOKKK. Jeg elsker wok, jeg vet mange synes det er kjedelig, men jeg mener wok kan jo ordnes akkurat slik man selv vil, hvordan kan det bli kjedelig? Stek hvilke som helst grønnsaker, hvilken som helst proteinkilde (kylling, svin, biff, fisk, bønner) og ris eller nudler med en valgfri saus. Jeg liker helt klart oyster-saus best, men sweet chilli og sweet’n sour er også godt (tips: Blue Dragon sine wok-sauser koster 10 kr på Spar nå). I tillegg til at wok er godt, er det en killer på næringsinnhold med alle grønnsakene, og ikke minst er det råenkelt å lage. Perfekt i en travel hverdag.

Stek kjøttet til det er gjennomstekt. Sett risnudlene på kok så lenge som det står på pakken. Legg kjøttet til side og hell pakken med frosne grønnsaker (eller ferske grønnsaker selvfølgelig) i stekepannen. Stek i ca åtte minutter med olje, på høy middels/høy varme. Bland deretter inn kjøttet og hell sausen over. Rør rundt på lav varme og la sausen få noen minutter på å sette seg. 

Vil dere dele et middagstips? ♥

7 kommentarer
  1. Har brukt å lage dette jeg også, men synes den grønsaksblandingen blir veldig våt… gjør du noe for å ikke få det så vått?

  2. Karbonadedeig/svinekjøttdeig stekt med løk, paprika, champinong og brokkoli. Tilsett kokosmelk og soyasaus samt salt og pepper, og server med ris!!! Nydelig godt, lover deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg