Kvalitetstid

God morgen! Dette har vært en veldig fin helg der jeg har vært mest i mitt eget selskap. Jeg elsker å være sosial og blir ikke lei av å henge med vennene mine, men det er noe så befriende og avslappende å være bare med meg selv også. Lørdagen begynte med håndballtrening klokken 09.00 med CSK. Jeg har endelig signert utlånsavtale med 1.divisjonsklubben igjen, så jeg spiller min første kamp for dem denne sesongen, klokken 16.00 i dag. Etter treningen dro jeg hjem og stekte ca et dusin bananpannekaker haha. Jeg satt bare hjemme og jobbet med skole og fikk gjort noen ærend utover dagen. Maja har bodd hjemme hos moren sin denne uken så derfor har det bare vært meg her hjemme. ​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da kvelden begynte å nærme seg ordnet jeg meg litt for å stikke innom med en gave på innflytningsfesten til Martine, altså tvilling-Martine, som nettopp også har flyttet ut. Hun flyttet sammen med Emma, en utrolig søt jente som vi har vært i relativt nær omkrets med opp gjennom tenårene, med håndball, fester og felles bekjente. For oss som bor i Trondheim virker byen ofte veldig liten. Så det er gøy å kunne blande vennegjenger inni mellom, jeg tror hvert fall gjengen min har godt av å se noen andre ansikt enn bare våre egne en lørdag kveld. 

Jeg dro som sagt innom, fikk levert min selv-innpakkede gave til de to snuppene, etter en runde på ARK for å kjøpe gavepapir (det er noe man ikke tenker over at man trenger i et hjem, det og teip). Men jeg dro igjen ettersom jeg har kamp i dag og hadde mer lyst til å ha en rolig kveld i forkant. 

Hvordan har helgen deres vært?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg