Enkelt middagstips; pasta carbonara

Hei! Nå er jeg i Aure, ikke langt unna Molde. Jeg er her med Byåsenjentene på håndballskole/treningsleir. Som vil si at vi har noen timer med håndballskole for barn i tillegg til at vi har en til to treninger om dagen selv, og en treningskamp mot Molde i dag. Vi dro i går og skal hjem igjen i morgen. I mellomtiden tenkte jeg å gi dere et enkelt middagstips som er veldig godt og ikke trenger å være veldig usunt, nemlig pasta carbonara. 

Dere vet det ikke enda, men jeg bor med dronningen av pasta carbonara. Maja kunne sikkert spist det til alle måltider hver dag, noe hun også gjør etter min beregning, men jeg overdriver sikkert hvis du spør henne. Poenget er at det garantert blir noen carbonara-middager fremover så jeg må bare lære meg det først som sist. 

Kok opp pasta som anvist på pakken. Stek bacon (og kylling, hvis dere vil gå for min vri) i en panne. Rør sammen matfløte (lett matfløte om dere vil), to eggeplommer, eventuelt litt parmesanost og smak til med salt og pepper. Bland kjøttet i fløteblandingen og rør om på lav varme til det blir litt tykkelse på den, tilsett til slutt den ferdigkokte pastaen og rør sammen. 

5 kommentarer

Siste innlegg