Lille-Thailand

I går kveld seilte jeg og Johanna på en nysgjerrighetens bølge og bestemte oss for å prøve en ny take-away-sjappe. Nytt hjem, nye plasser å utforske. Vi har snakket om en restaurant som ligger rett over gata mi, Lille-Thailand, så i går tok vi bena fatt og gikk 100 meter for å bestille oss Pad-Thai. Jeg bestilte med svinekjøtt og uten soyasaus, Johanna med kylling. Jeg har glutenfri soyasaus hjem så tok på den istedenfor, ble 20 kroner billigere. Jeg betalte 119 kroner, det er vel billig eller?? Det var også veldig godt, så det blir nok flere turer dit. Var genialt å spise noe så enkelt og godt før en nattevakt på Downtown i hvert fall. 

Det var dagens lille(-thailand) anbefaling til mine fella Trondheimere som vil utforske smaksløkene og ikke bare spise kebab dagen derpå. Ukens spørsmål kommer i morgen, så om det er noe dere lurer på er det bare å stille spørsmål under dette innlegget.

Ha en fin søndag!

12 kommentarer
  1. Du virker som en veldig selvsikker, intelligent og utadvendt jente. Det jeg lurer på er om du noen gang har følt eller føler det usikker på noen som helst måte? Og hvis du har, har du noen tips til hvordan man skal føle seg bedre? Spør for en venn, hehe

  2. Hei 😉 skulle tenke bare å spøre hva vil du bli 🙂 for en smart jenter som deg 🙂 så manger følger 😉

  3. Noen tips til hvordan man ikke skal la frykten for å faile ta styringen over dine prestasjoner på håndballbanen? Hvordan holde roen og være en trygg og selvsikker spiller?

  4. Kan du fortelle smått om hvordan ?personligheter? dere har i familien, feks hvordan er pernille, moren og faren din?

  5. Hei! Det virker som at du er veldig sosial, men også en person som trives godt eget selskap. Hvordan er det i forhold til å bo med Maja? Føler du på at dere må være sammen hele tiden, eller er synes du det ikke er noe stress å være med andre venner uten henne? Eks at du og Hanna drar ut å spiser mens hun er hjemme?

  6. Tror du det er mulig å starte på en idrett i en alder av 21 år – og bli toppidrettsutøver innen det?
   Hvordan fikk du jobben på Downtown?
   Hvor mye kaffe drikker du i løpet av en dag?
   Topp tre klesbutikker i Trondheim? Si gjerne noen andre enn Høyer og Retro 🙂
   Hvis du ikke skulle drevet med håndball, hvilken idrett ville du ha drevet med?

  7. Hvordan trener du for å prestere best mulig på håndballbanen? Jeg tenker ikke på den fysiske treningen, men heller på om du f.eks. har konkrete mål du trener mot eller om bare spiller håndball fordi det er gøy?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg