Liste over ting til ny leilighet

Her kommer min liste over ting jeg skulle kjøpe inn til leiligheten. Det høres kanskje veldig uinteressant ut for dere som ikke er i flyttefasen, men for meg var det veldig nyttig å søke rundt og se på andre sine lister over hva folk har kjøpt inn når de flyttet ut, så dere kan jo eventuelt se tilbake på denne listen når den tid en gang kommer :):)

Det er jo veldig individuelt med tanke på hva man trenger i laivet, men det kan jo være dere kommer over noe her dere ikke hadde tenkt på. Ting som klesskap, kjøleskap, fryser, vaskemaskin og tørketrommel hadde jeg fra før av.

Noe annet dere kommer på som dere ville kjøpt inn?

    1. Er en del småting til kjøkkenet som er praktiske å ha, men kanskje ikke det første man tenker på. Gryteunderlag, grytekluter, kjøkkenhåndklær, oppbevaringsbokser (enten til ting som skal i kjøleskapet eller til lagring av tørrvarer, fint å ha mel og lignende i bokser for å slippe å bekymre seg for diverse småkryp), stekespader, hvitløkpresse, pizzahjul, øse, is-skje, desilitermål, kjøkkenvekt og vaffeljern for eksempel. Av andre ting som du ikke har på listen din så kjøpte vi inn støvsuger, mopp og diverse vaskeutstyr da vi flyttet, i tillegg til en hel haug med kleshengere. Lykke til med flyttingen! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg