Den beste tiden

Er den jeg deler med bestevennene mine. Jeg er hjemme etter livets uke på Hvaler. Den uka her, hvor alle jentene bor oppå hverandre, spiser sammen, drikker sammen, bader sammen, sover sammen, er den uka i livet som gir meg gnisten som holder meg gående resten av året, sånn seriøst. En uke som fyller lagrene med såppas mye energi at den holder helt til neste gang. Og når jeg møter veggen en mørk vintermorgen i november er det bare å se tilbake på de gode minnene og glede seg til de som kommer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har en tradisjon når vi er her, eller vi har vel hundre tradisjoner vi følger, men en av dem er at vi finner oss noen randoms og fester med dem haha. Så da er det årets single jenter som må jobbe overtid på Tinder for å skaffe oss en gjeng med morsomme folk å feste med. I år var det jeg og Hanna som tok den oppgaven med strak arm (ikke noe ny oppgave for meg da, er meg hvert år, begynner å bli veldig rutinert) og vi sto til slutt med invitasjon til to ulike hyttefester, noe som endte i håndsopprekning for hvilken vi skulle velge. Det ble en sykt lættis kveld, de ni guttene og to jentene som var der var veldig greie og artige så det ble en morsom kveld. Vi fikk tilogmed hele familjen tilbake i hus før soloppgang (det gjorde vi ikke i fjor). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kunne ikke drømt om en bedre gjeng å være stuck med. Vi er en familie som kjenner hverandre inn og ut og opp og ned, med et unikt forhold til hverandre vil jeg tørre å påstå. “Vennegjengen” siden 2003 pluss noen tilskudd som måtte røres inn for å få den perfekte blandingen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 kommentarer
  1. Hei mathilde 🙂 glad å ser hva du dele med gjengen din 😉 du er seriøst best 🙂 kos dg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg