jeg trenger en bolle

Jeg merker det ikke så godt når jeg er midt oppi det, eksamens-stresset, men når jeg kommer hjem etter en eksamen og hviler hodet på puta så kjenner jeg hvor sliten jeg er i hodet. De siste dagene har jeg vibrert i hver en kroppsdel av konstant koffeinsjokk haha. Jeg har sovet dårlig og som jeg trodde ble stress-drømminga enda verre i natt. Jeg drømte at jeg ikke husket om jeg hadde stilt klokka til sommertid eller ikke, så når jeg våknet klokka åtte så visste jeg ikke om klokka var åtte eller ni, og eksamen startet ni, så ja litt panikkanfall der. Og ikke nok med at rushtrafikken i morrest gjorde så jeg kom ramlende inn som sistemann på datarommet fem min før eksamen, men så hadde ikke datamaskinen min WORD(?!?!) som eksamen skulle skrives i. Topp stemning var det da alle pensjonistene i rommet skulle begynne å finne Word til meg og ingen av dem egentlig skjønte noen ting. Heldigvis fikk vi ordna det og det var en glede å endelig kunne sette seg ned med den jævla eksamenen. Det var forresten eksamen i Forbrukeratferd, 3 timers, føltes som 30 min. Det gikk greit tror jeg, men skulle gjerne sittet lenger. 

Da jeg var ferdig satte jeg meg i bilen, fyrte opp Cardi B på stereoen og kjørte hjem med åpne vinduer og sol i fjeset. Hadde jeg ikke hatt cøliaki hadde jeg kjørt innom Shell og kjøpt meg en bolle eller tre. For det er som de sier når man er stressa eller har en litt aggressiv fremtoning, ta’ræ en bolle. Men så er det ikke så enkelt for sånne som meg da. Så jeg lagde meg heller bananpannekaker da jeg kom hjem. Nå er jeg calm <3 

I kveld skal jeg på kamp i Spektrum for å se jentene mine spille semifinale i sluttspillet mot Vipers, 1830. Kanskje jeg ser noen av trønderleserne mine der?? Det er gratis inngang.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg