Små gleder i hverdagen

Hei dere!

Før syntes jeg torsdager var den lengste, tyngste, med andre ord; verste dagen i uka, men nowadays liker jeg faktisk torsdager. Torsdagen starter litt sent etter min beregning, jeg har ikke på vekking før klokka halv ni, noe som er diigg. Da har jeg huset for meg selv (nesten for meg selv, det merkes at Mia er hjemme for hun bjeffer for hver en bevegelse som skjer utenfor), men resten av familien har forlatt redet. Så jeg står opp, lager meg en stor havregrøt og begynner på trening klokka halv ti. Vi har felles trening på Olympiatoppen hver torsdagsmorgen, spesifikke øvelser for hver posisjon på banen + en felles styrkesirkel til slutt. 

Etter treninga har det blitt tradisjon at jeg kjører hjem til Anna og spiser lunsj der, vi lager en haug med havrepannekaker every time. Oppskriften finner dere under my latest instagram post. Det er så kos å lage seg sånne små gleder i hverdagen.

Jeg har håndballtrening om noen minutter, haha 45 minutter da. Så jeg har akkurat slukt en tallerken med kyllingwok-rester, satt av litt tid til bloggen og skal hoppe i treningsklær straks. Kommer nok hjem til en ny og spennende middag etter trening også. Så jeg får i meg nok mat, ska’kke stå på det. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg