When food is life

Hallo i luken og god fredag dere! Deilig med tidlig fredagskveld for min del. Til vanlig har jeg trening med CSK på fredagskveldene, men i dag hadde de ikke trening, så jeg trente med Byåsen, som har trening fra fire til halv seks, så ja poenget var at det er digg med tidlig helg. Har håndballtrening i morgen tidlig så den varer ikke så lenge, men fredagsfølelsen nytes så lenge den kan. Jeg skal stikke bort til Trine (aka the sisterhood-apartment) for å spise taco med jentene snart. Vi har vel så godt som flytta inn der og har egen nøkkel haha. I går jobbet Trine til sent, så jeg Anna, Johanna og Hanna dro hjem dit og lagde i stand felles kveldsmat til hun kom hjem, aw. 

Her kommer en oppsummering av gårsdagen. Legg merke til at det bare er bilder av mat. Kalles ikke matholck for ingen grunn vet dere. Men altså når maten man spiser er så fotogen som det her så får det være greit. 

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg dro på trening fra morgenen av. Kastet i meg to lomper med ost og skinke før jeg dro på 3T i åtte-tiden. Jeg løp intervaller. Gjør alt jeg kan for å unngå 4/4 så jeg prøvde ut en ny variant. Jeg kjørte 4 min x 2 (2 min pause mellom dragene), 2 min x 4 (1 min pause mellom dragene), 1 min x 6 (30 sek pause), 30 sek x 8 (30 sek pause). Den anbefales. Etter det kjørte jeg til Anna og vi lagde pannekakefrokost/lunsj. 

Oppskrift: 120 gram havremel, 3 egg, 2 bananer, 2 ss cottage cheese og en slant med kokosmelk. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi satt med skole resten av dagen fram til klokka tre, da lagde vi oss middag. Så enkelt som laksefilet med en søtpotet hver og salat. 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Etter middag dro jeg på 3T igjen for en liten bonus-styrkeøkt. Så dro jeg og så håndballkamp, CSK herrer (som spiller i 1div) mot Kolstad (som spiller i eliteserien). Krone-kampen hett den. Den var til støtte for CSK, de (vi) sliter nemlig veldig økonomisk, både damene og herrene og trenger all støtte de kan få for å kunne bli værende i 1 divisjon neste sesong. 

Til slutt i går ble det en rolig og koselig kveldsmat med rundstykker, egg og masse godt pålegg. En lang og innholdsrik dag. 

Processed with VSCO with hb1 preset

NÅ skal det bli godt med taco, VI BLOGGES ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg