Julen leger mine sår

Hei håå! Dagen i dag har vært en herlig dag. Den startet med en treningsøkt som for en gangs skyld inneholdt intervaller på mølla. Det er nemlig en sjelden affære i mitt liv. Ikke det at jeg er sånn kjempefan av det, jeg må vel kunne si at jeg hater det til tider, men det kan også være godt en gang i blant. Det er i hvert fall noe annet enn håndball. Jeg og Anna (som forøvrig ble 20 år i dag♥) dro sammen på 3T og startet økta med noen geriljaintervaller (20/10 x10x2). Etterfulgt av litt forskjellig styrke.

Etter treningen dro vi hjem til meg og dusjet, lagde havregrøt og så en juuulefilm <3333 Love Actually. Og testet ut Barebells sin nye Fudge-milkshake (kanskje bare de spesielt interesserte, sånne som oss, som vet hva det er). Den var iallefall jettegood. Og filmen var like koselig og klein som alltid. 

Jeg hadde fri fra håndballtrening i dag, litt fordi jeg har noen skavanker i beina som trengte hvile, og litt fordi Byåsenjentene hadde en uke fri for litt siden, da jeg fortsatt hadde kamper med CSK, så jeg får ta igjen litt av den nå. Derfor tok jeg turen til byen og handlet inn siste rest av julegaver før middag. Nå tenkte jeg å leke meg litt på kjøkkenet og bake noe sunnifisert julegodt, let me know if u wanna join me. 

Forresten så er øyet mitt helt fint igjen! Såret har grodd og ruren har falt((pilket bittelitt)) av 😀 Har bare litt tørr hud igjen. Så det er digg. 

Og enda en forresten, her er min nye bil:::: Jeg har ikke kjøpt den, jeg leaser denne gang for å prøve noe nytt. En nydelig navy-blue BMWi3, hun heter Eleven ♥ barnslige meg må ha navn på alt hehe.

Ha en strålende 20.desember!

9 kommentarer

Siste innlegg