Back home

Hei dere! 

Det føles ut som år og dag siden jeg var hjemme! Det var utrolig godt å komme av flyet i Oslo og puste inn den friske, norske lufta. Høres ut som jeg har vært borte et halvt år nå, jeg har altså kun vært borte en uke, men det virker veldig lenge. Men dere har blitt godt ivaretatt av Moina ser det ut som! Han har vært utrolig flink må jeg si. Jeg har virkelig kost meg med å lese min egen blogg de siste dagene. Så tusen takk til gjestebloggeren for en herlig innsats! ♥

Når det kommer til treningsleiren i Ungarn, så har det vært en super uke! Vi har trent masse, og mellom treningene har vi spist og slappet av. Vi hadde for det meste to treninger om dagen, en styrketrening om morgenen, og en håndballtrening på kvelden. I tillegg var vi med i en turnering i helga, der vi spilte fire harde kamper, mot noen utrolig gode lag. Vi vant den første, men tapte de tre siste. Ikke fordi vi spilte dårlig, men rett og slett fordi de lagene vi spilte mot var bedre. 

De første dagene bodde vi på et hotell i Székesfehérvár, helt umulig å uttale, det ble bare shesheshvar. En søt, liten by. Vi fikk ikke sett så mye av den, fordi vi var for det meste i hall, i en buss på vei til en hall, eller inne på hotellet. De siste dagene bodde vi i Budapest. Der vi fikk vi være litt mer turister. Etter morgentreningen på søndagen hadde vi fri resten av dagen, og tid til å utforske byen, spise ute og shoppe. 

Hele uken har det vært sinnsykt varmt. Jeg hadde ikke forberedt meg på at jeg skulle til syden enda en gang i sommer. Jeg trodde Ungarn var litt sånn Norge egentlig, men det var 35 varmegrader og knallsol, så noe Norge var det absolutt ikke. Det var i hvert fall en herlig måte å avslutte sommeren på. 

Jeg har lånt bort kameraet mitt til Moina og Martine denne uka, så jeg har ikke tatt noen bilder selv. Men dere har kanskje sett litt på instastory. Her er to bilder, et av meg og Maja på restaurant i Budapest, og et av meg på shopping i Budapest woho. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg