Ut mot havet

Hei! I går kveld bestemte vi oss litt spontant for å dra ut, og slike spontane kvelder må være den beste oppskriften på det som ender med phrasen “bad decisions make good stories”. Denne kvelden ble da intet unntak. Vi begynte å drikke vin og andre saker etter vi hadde spist egne pizzaer på grillen på verandaen. Da hadde vi også snakket med noen som hadde hytte på en øy et lite stykke unna. Og vi tenkte seff at det hørtes ut som en strålende ide, å kjøre et stykke med bil til en brygge (en av oss var edru) og bli hentet med båt der. Så kommer oppfølgingsspørsmålet; hvordan kommer vi oss hjem etter festen? Nei det hadde vi ikke tenkt på. Så når klokka tikket mot tre og båtføreren som hadde hentet oss, selv hadde drukket, gikk det opp for oss at vi var stuck på øya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lang historie kort; vi kom tilbake til hytta, gående i sola, klokka sju om morgenen. Vi spiste litt nattmat/frokost før vi gikk og la oss, ganske utslitte, men med overraskende godt humør. Men sola var jo kommet på himmelen, så klokka halv elleve sto vi opp, etter tre timers søvn, smurte oss inn med solkrem og rigget oss til ute. Der har vi ligget til nå, snakket, sovet, lest bøker, spilt bordtennis og flere spill. For en digg dag. Nå er halve gjengen på vei til butikken for å handle inn til middag, mens andre halvdel sitter i hytta og spiser is, lakkerer negler og blogger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

    1. Så fin du er!!
      Jeg vurdere å klippe pannelugg men er usikker på hva jeg skal gjøre med den når jeg skal trene osv.. Jeg ser du ofte har håret i strikk, og noen ganger “tar vekk” panneluggen når du har løst hår også. Er det lett å fikse det slik? Bruker du bare mange hårnåler? Tusen takk for svar!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg