I dag prøvde jeg noe nytt, nemlig grønne pannekaker mmm. Som dere sikkert allerede har skjønt så er det spinat som er årsaken til den freshe fargen. Det er hovedsaklig vanlige havrepannekaker, med en liten vri. De ble utrolig gode! Her er oppskriften:
30 gram havregryn + 15 gram annet mel (jeg brukte glutenfritt kokosmel)
1 egg
2 ss mager kesam (kan bruke naturell yoghurt eller noe lignende)
1/2 ts bakepulver
2 ts søtning (jeg brukte vanlig sukrin)
en klype salt
en neve spinat
Jeg tok alt i en blender for å få en smooth blanding, og regulerte med vann til jeg fikk en passe tykk konsistens. Jeg fikk 7 små pannekaker ♥
Hva tror dere om disse? Prøv de ut og si meg hva dere synes!
Del gjerne innlegget videre ♥
3 kommentarer
Hei boss lady 😉 dette ser utrolig godt ut 😉 skal prøve 🙂
nam 😀
kor mye spinat? Hahah, kanskje viktig å ha i det grønne og!