Tips til sunn, god og lettvint middag

Hei dere! Her kommer et aldri så lite middagstips, som passer alle og enhver (nesten). Den er fargerik, proteinrik og proppfull av vitaminer og mineraler. Det eneste som må gjøres på forhånd av denne middagsretten, er å lære seg å like tunfisk på boks. Jeg vet det er mange som synes det er disgusting, men det er bare en vanesak og helt ærlig, det smaker faktisk kylling. Også er det så lettvint da, selvfølgelig kan man lage denne retten med kjøtt eller noe veggie-style, men tunfisken er helt ferdig da, bare å spise rett fra boksen. Bare plis gi det en sjanse, hvis dere liker det så har dere gjort dere selv en stor tjeneste, det lover jeg! Uansett, det er en superenkel tunfiskwok med risnudler, og her kommer fremgangsmåten:

– Hakk opp diverse grønnsaker og …bruk en evighet…. eller kjøp en ferdigmix på Rema med grønnsaker klar til wok 🙂

– Stek dem i panna på relativt høy varme, så de blir sprø og gode.

– Kok opp vann til risnudlene. Du kan bruke vannkokeren, legg risnudlene i en kjele og hell vannet over, la de stå i kun noen minutter til de blir myke.

– Ta ut vannet fra tunfisken og tilsett tunfisken i panna, bare for å mixe det sammen med grønnsakene egentlig. Og woiiila, finito.

– Tilsett cashewnøtter, soyasaus, sweet chilli eller hva som helst av smaker, for en enda bedre wok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag! ♥

Siste innlegg