Smoothie og havregrøt med spinat

Såå håndballkamp viste seg ikke å være den ultimate løsningen for å ta knekken på forkjølelsen. Derfor ligger jeg hjemme nok en dag. Jeg dro en tur på apoteket og kjøpte noen halstabletter, og på matbutikken og kjøpte meg en pose spinat. Jeg burde spise mere spinat har jeg funnet ut, det er jo så godt! Samtidig som det er skikkelig grønt og sunt, også det at man blir like sterke som skipperen av å spise det da. 

Så til lunsj i dag lagde jeg meg spinatgrøt og spinatsmoothie haha. Snakk om overkill. Men det ble utrolig godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grøten

Jeg blandet en håndfull med fersk spinat og kokende vann (så mye vann som du ønsker i havregrøten) i en blender. Satte på en kjele med 45 gram havregryn og helte spinatvannet oppi, og kokte opp som vanlig havregrøt. Så egentlig er det en helt vanlig havregrøt, bare med hakket spinat oppi. Det smaker nemlig ikke veldig mye, men gir en spenstig farge! Så er det bare å toppe den med og alt av frukt, nøtter og bær.

Smoothie

Her jukset jeg som bare juling. Jeg kjøpte nemlig en ferdig smoothie med smak av kiwi og eple, og mikset med appelsinjuice, en banan, en håndfull spinat og isbiter. Men jeg hadde sikkert ikke trengt den ferdige smoothien oppi i det hele tatt. Neste gang skal jeg prøve bare appelsinjuice, banan og spinat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som ble fristet? ♥

10 kommentarer

Siste innlegg