sundaymood

God søndag kveld dere! Det har vært en rolig dag, slik søndager er ment til å være. I går kveld var jeg på bursdag til Anne og Victoria, to av de jeg dro sammen med til Krakow. Det var utrolig morsomt. Jeg var den eneste av de som skulle på byen som ikke var tjue, så mens resten dro på Downtown, dro jeg på Samfundet for å møte noen av jentene mine – Nora, Trine, Thea og Martine. Vi hadde det kjempegøy på Samfundet vi, fikk oss noen nye friends fra Hønefoss og greier. Etter et par timer dansing og runder med øl kjøpte vi oss sesamburger, og jeg, Trine og Thea hadde sleepover. Vi våknet tidlig i morrest, men sto opp sent, lå å slumret og lo av gårsdagen i noen timer. Så spiste vi en deilig søndagsfrokost med rundstykker, egg og sjokomelk, Anna kom innom og vi så en film. Og det var pretty much dagen min. Nå er det søndagsmiddag med familien som står for tur. 

Hvordan har helgen deres vært?

9 kommentarer
    1. Deilig! Så ut som dere koste dere på snappen din igår, jaa😂 Jobbhelg på meg, så en rolig helg på meg. Satser på litt mer sprell til neste helg!!

    2. Hey Mathilde! Im from Turkey. I’m loving to follow your blog. I like your style, beauty and your friend environment and your life style. If you dont misunderstanding, If you send me an item you used as a souvenir, I’ll be really really very happy. I hope you answer back:)

    3. Hei Mathilde 🙂 jeg fant meg en leighlet i lillehammer; ) er ikk gjørt noe spesielt bare chiller md kompiser 😉 i love you

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg