Sommer på Hvaler

Hei dere! Vi kom fram til Hvaler tidlig på søndagskvelden, etter en finfin roadtrip på ni timer. Da vi kom fram fant vi oss en søndagsåpen butikk og handlet litt nødvendigheter og frokost til morgendagen. Så ble det EM og grandis før vi hoppet i seng med hver vår serie eller bok. Både i går og i dag har vi startet dagen med en treningsøkt. I går jogget hele gjengen og trente litt styrke etterpå, og i dag løp jeg og Johanna intervaller. Det er så godt etterpå, også kan man unne seg en ekstra is da hehe. En i tillegg til de 10 man naturligvis spiser utenom ofc. Ellers så bruker vi dagene her på å sole oss, bade og kjøre båt. Koser oss gløgg ihjel da, med andre ord. Her er noen bilder. 

14 kommentarer
    1. Kos dere!!
      Hadde vært så gøy om du lagde video fra turen, elsker alle videobloggene dine så mye, spesielt den fra båtleir! Du og vennene dine er så morsomme!

    2. Hei!
      kunne du ha laget innlegg der du hviter hvordan dere kjørte sånn sirkeltrening dere i vennegjengen på hytteturen, og hvordan dere ellers er kreative og finner ulike treningsøkter? og kanskje skrevet en slags treningsdagbok for hver uke der du skriver hva du trener osv de dagene du trener? er veldig interessert i trening og kosthold, og syns det er gøy å se hva andre trener og få inspirasjon 🙂

    3. Så koselig det ser ut! Nyt ferien, det fortjener du <3
      Jeg lurte på om vi kunne få se et ordentlig bilde av hele håret ditt både framme og bak? Det hadde vært kjekt å se et skikkelig før og nå bilde av håret ditt! 😉 kanksje du kunne laget et innlegg om det?
      Jeg vurderer selv å klippe det kort, hvertfall kortere så hadde vært fint å sett hvordan ditt ble 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg