CLOUD BREAD

Har noen av dere hørt om cloud bread? .. Det hadde i hvert fall ikke jeg da jeg leste om det først i går. Det er tydeligvis et slags brød, laget av kun tre ingredienser, nemlig egg, kremost og bakepulver. Så det tok ikke lang tid fra det kom meg til kunnskap, til jeg sto klar med redskapene på kjøkkenet, det måtte jo bare prøves. Så buckle up, her kommer oppskriften på det artigste, mest cornye brødet jeg har vært borti. (Jeg brukte 3 egg, 3 ss med kremost og 1/2 ts bakepulver).

DCIM100GOPROGOPR0681.

DCIM100GOPROGOPR0681.

DCIM100GOPROGOPR0681.
DCIM100GOPROGOPR0681.

DCIM100GOPROGOPR0681.

DCIM100GOPROGOPR0681.

DCIM100GOPROGOPR0790.

DCIM100GOPROGOPR0681.

DCIM100GOPROGOPR0792.

Ble de ikke utrolig fine?? Jeg ble nesten litt småforelsket i dem. Det skal sies at de ser bedre ut enn de smaker (haha), men det er bare fordi de ser skikkelig gode ut, og så smaker de ikke så mye. Men derfor har jeg et lite tips: bruk krydderost i stedet for naturell, for litt ekstra smak. Men det passer perfekt som en liten snack, enten med eller uten pålegg. Og ettersom det inneholder kun tre ingredienser, og ingen av dem er spesielt fyfy, så er det ganske så sunt. Lite fett og carbs, og mye protein fra eggene. Et lite tips: Sørg for at det ikke kommer noen deler av eggeplommen i den røra med eggehvite, det kan ødelegge for den luftige konsistensen den skal få. Den blir nemlig lik en luftig svamp i konsistensen haha. LYKKE TIL! 

Hva synes dere? Noen som har prøvd det før?

10 kommentarer
  1. Hey, are you eating them alone? You know, I maybe still love you : >
   Just don’t want you to take the place of Kara Hultgreen.

  2. Har spist det i flere uker, digger det! Ett tips: bruk mager cottage cheese istedenfor krydderost. Bruker oppskrifta til linnisfitness, bare søk på navnet hennes og cloud breads. Mye mer protein 🙂

  3. Hei, jeg prøvde dette med cottage cheese som jeg ser noen har nevnt over. Ble faktisk ganske godt, hvis man tar på godt med pålegg:) ost, skinke, avokado og litt krydder ble utrolig godt:) også cottace cheese og banan eller syltetøy ble også supert!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg