disse sommerdagene!

Hei fine dere! I går var en av de herligste dagene jeg kan huske, sånn helt seriøst. Den var så lang at når jeg og kat slukna en gang i natt, var det sånn “hææ var det i dag?!” når jeg tenkte på hva vi hadde gjort på dagen. Jeg og Maja hadde på vekking klokka ni, og med tre timers søvn var jeg overraskende våken og klar for dagens eventyr. Så jeg slapp av Maja på 3T og hentet noen jenter som ble med på roadtrip til hytta til Trine, bare på dagstur. Det skulle ta en halvtime å kjøre til hytta, og dere vil ikke tro det, men vi brukte tre timer!! Tre timer i bil i sikkert 30 grader. Vi (jeg) er kanskje ikke de mest drevne når det kommer til retningssans.. Haha på veien spurte vi en dame om hjelp til å finne fram, og inn det åpne vinduet på bilen fløy det en bille inn og satte seg på ryggen min!! Johanna og Katrine hylte og hoppet selvfølgelig hysterisk ut av bilen, mens jeg stivnet totalt og fortsatte å snakke rolig og behersket med damen, hahaha fytti. Så tok Johanna saken i egne hender og det ble tatt en rask beslutning om at billen skulle dø, så hun grebbet tak i det første hun fant, uheldigvis var det en potetgullpose, og slo meg med den helt til posen åpnet seg og ble strødd utover hele bila hahaha helvete da. Dermed ble vi enda mere populær blant insektene.

Grunnen til at vi ikke fant fram var at Trine allerede var på hytta, og hun skulle forklare oss veien, men det var ikke dekning. MEN etter tre forbanna lange timer fant vi henne endelig. Så parkerte vi bila og rodde over til hytta. Herlighet så idyllisk!

Trine ble forresten mamma for ikke så lenge siden! Såå søt bebbi (in her dreams, neida det er søsteren hennes sin♥)
Det var sinnsykt mye insekt på hytta, og to giga hestbremser eller hva man kaller det. Så vi bestemte oss på å balansere bortover brygga og bli der, men TROR dere ikke at den ene besøkte oss der også, så jeg fikk helt panikk og bare hoppet uti vannet med klær og sko og det hele hahaha. I’ts a girl-thing.. Så her ser dere shortsen min hengende til tørk.

Da vi kom hjem ut på kvelden hadde vi nygkveld med vin og italiensk pizza på verandaen min. Der ble det fort bra stemning som varte utover kvelden, og som medførte litt naboklager hehe ups. Du er ung en gang !!! – den og Bare min, har jeg på hjernen hele tiden.

Nå skal jeg på kino og se Magic Mike XXL, noen som har sett den?? Vi blogges ♥ kiss kiss much love

5 kommentarer

Siste innlegg