ny hårsveis

I går ble det pappas biff etterfulgt av ben&jerrys og film med småjentene. Og det var ikke så mye mere spennende å si om gårsdagen. Pappa fikk det til å se ut som et drap på kjøkkenbenken, da han skjærte opp biffen, men sattan den var god ja!

I dag ser jeg skikkelig rocka ut på håret, eller det trodde jeg hvertfall helt til Pernille sa jeg var kjempesøt 🙂 WTF jeg skulle jo se ut om en badass rapper med fletter. Jaja uansett.. Jeg har enda ikke funnet meg noen venner i Åre, så dagene sløves for det meste bort på sofaen. Eller i dag var jeg faktisk en tur i byen og møtte tre søte jenter som ville ta bilde, da ble jeg glad, ble desverre ikke invitert på noe afterski da 🙁 Men dagen er ung, og tar jeg ikke helt feil så er det langfredag, så jeg har god tid på meg til å finne på noe å gjøre i kveld hehe.

Hva synes dere om sveisen?

17 kommentarer
  1. Hehe høres ut som du koser deg
   Kjempe fine fletter kunne ønske jeg klarte og flette sånne. Du og kledde og ha håret vekk. Pen du er. Ha en fin påske videre:)

  2. Grunnen til at det ser ut som et drap på kjøkkenbenken, er fordi DET ER et drap. Det som ligger på fjøla er et vesen som en gang levde med samme livsønske som deg. Helt til du betalte noen for å drepe det slik at du kunne ha et måltid.
   Søk opp Gary Yourofsky, se talen hans, og revurder om du virkelig vil la magen din være en gravplass.

  3. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.
   Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
   Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.
   God påske og god lørdag til deg – håper du koser deg masse de siste påskedagene!
   Og forresten: kjempe fin sveis, det kledde du virkelig 🙂

  4. Hårsveisen var kul, den! Skulle ønske jeg hadde hatt langt nok hår til at det kunne flettes, men jeg får vel bare være tålmodig 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg