Hei! I dag er det lørdag og tid for kos, derfor skal jeg dele oppskriften min på sunne chocolate chip cookies som jeg prøvde ut denne uken. De ble sykt gode og saftige, og de er selvfølgelig uten både sukker og gluten! Det dere trenger ser dere på bildet under:
Visp sammen kesam, smør, sukrin og egg, og deretter tilsett resten. Rør til det blir en jevn røre, og legg 6-7 klatter på et bakebrett. Stek i ovnen på 175 grader i ca 12 minutter. Håper det smaker! ♥ Gi meg gjerne tilbakemelding!
Nå må jeg skynde meg, skal spille håndballkamp!! See you, ha en super dag! ♥
13 kommentarer
Er de økologiske havregrynene glutenfrie?
Nam 🙂
De så gode ut!
Prøvde de ut! Dødsgode😊
Er det noe annet vi kan bruke om vi ikkje har peanøttsmør? 🙂
Så kjempegodt ut! må jeg prøve en dag :))
De havregrynene der er ikke glutenfrie.. 🙂 Personer med cøliaki kan etter en stund på glutenfri kost spise havre, men den må likevel merket med glutenfri.
må man ha sukrin i? har ikke det, og vet heller ikke hvor man kan kjøpe det!
Oda: Neinei sukrin er bare erstattende søtningsmiddel for sukker, men sukker går helt fint det å. Sukrin får man kjøpt på flere og flere matbutikker i “glutenfri” hylla faktisk. Ellers så har de det som regel på helsekost 🙂
Skal de bli sprø? Tok de nettopp ut av ovnen, de hadde en fin og gylden skorpe, men konsistensen var fortsatt mest som en havregrøtbolle. Brukte havregryn. Spent på smaken!
mine ble også litt som havregrøt, tror jeg skal prøve med natron i stedet, kanskje det blir bedre
hvor mange blir det av oppskriften?:)
Det så utrolig godt ut 🙂 Dette må jeg prøve 🙂 Ha en fin dag videre 🙂