Videoblogg – Desember 2014

Hei! Da er jeg ferdig med videoen, la den ut på youtube i natt så noen har allerede rukket å sett den. Uansett så håper jeg dere liker den! Gjerne del den videre, og subscribe til kanalen min, for å se videoene før de legges ut på bloggen ♥ Forresten hvis noen vet hvordan jeg får den tilgjengelig på mobilen, let me know!

Det ville kanskje vært normalt med en julesang i desembervideoen, men jeg går ut i fra at alle er litt over jula nå, så kjørte på med noe annet istede.
Hva synes dere?
  1. Hva står NYG for? haha,har lest bloggen din leeeenge,men akkurat det vet jeg bare ikke.
   Kjempe fin video! 😀 <3

  2. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.
   Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
   Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg