DETOX DAY

God morgen! Nå er det forferdelig stille her, det er nemlig bare jeg og Katrine som er igjen på hytta. Siste pulje tok toget hjem tidlig i morrest, noe som føles som en drøm for jeg var virkelig ikke mentalt tilstede, husker ingenting haha. I går sto vi opp like tidlig som dagen før og begynte å stelle istand til frokost. Vi står jo opp til litt forskjellige tider, men når frokosten er servert er alle tilstede. Vi har spist såå sykt usunt i helga, så jeg hadde kjøpt en pakke med en interessant (grønn, for ikke å glemme) detox smoothie, som tydeligvis skulle rense kroppen, som vi måtte prøve.

Nam jaa, heh

Etter frokosten fortsatte noen av oss den rensende morgenen med en time med badstue og ansiktsmaske, mens resten av gjengen ordnet seg for å ta en tur ned til byen.

Johanna har operert kneet, derfor det ser litt udelikat ut, hjerte.

Byttet ut colaen med cola zero og cola life og grønne sugerør da #healthy hahaha. Den cola life er det sikkert mange som kommer til å spørre om. Jeg syntes den smakte så og si det samme som zero.

I går kveld etter litt vell mange runder “Games” (et kortspill for dere som ikke vet det), ble det kylling med pasta og salat til middag.

Hva synes dere om bildene?

19 kommentarer

Siste innlegg