if my mother only knew

Hei! Været i Trondheim har litt humørsvigninger fra dag til dag, går fra å være en høsttung regnværsdag som tatt ut i fra grinescenen i en film, til å være tilbake til 20 grader og sol. Dagen i dag var sistnevnte, så det er jo greit! Er så koselig når man fortsatt kan sitte ute i teskjorte og spise middag på verandaen. Ellers, i dag hadde vi økonomi hele dagen fra åtte til ett, og for dere som lurer så heter det bare økonomistyring. Og det var helt ok, men godt å komme hjem etterpå seff.

me and my superwoman, genseren min er fra Choies og kat sin er fra en eller annen plass i Kroatia

Jeg og Pernille dro ut for å ta et par bilder, da det plutselig dukket opp en lost førsteklassekid som ville være med på bildene. Vi bor jo to meter fra skolen så han var ikke så bortkommen.. (bare så det ikke skal se ut som grov kidnapping liksom). Haha på genseren hans sto det “If my mother only knew” så for å ikke avsløre ham har han fått et esel i ansiktet.

7 kommentarer
  1. Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.
   Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.
   Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.
   http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

  2. hvor ofte trener du nå? du trena hver dag før sommerferien , men nå som sommerferien er over og vi går mot vinter, trener du like ofte… altså jeg tenker sommerkroppen osv liksom.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg