dagens lille skuff

God morgen! Begynner å bli tynt igjen på feriefronten, bare to dager til skolestart. For litt siden var det hele to måneder til, tiden går så fort. Jeg skal hvertfall nyte den siste lørdagskvelden i ferien med masse fine jenter på bursdagsfest i kveld.

I morrest våknet jeg med Mia i senga (det er hunden min, for dere som ikke visste det og syntes det hørtes rart ut) og vi lagde oss brødskive med leverpostei til frokost og spiste sammen ved bordet. Hun er en meget luksuriøs hund og godtar ikke forskjellsbehandling på noe vis. Etter det fikk jeg endelig ræva i gir og leste ferdig de siste sidene av Et Helt Halvt År og til min store forskrekkelse felte jeg ikke en eneste tåre. Jeg satt spent å ventet på når breaking pointet skulle komme og jeg skulle brase ut i tårer, but it never came…. Så jeg leste ferdig boka, og den var bra, men helt ærlig hadde jeg gledet meg skikkelig til å grine litt. Det må være noe galt med meg da skjønner jeg, ettersom alle som har lest den før meg sier det er umulig å lese den med tørre øyne. Dagens skuff, jaja..

Tre timer senere er jeg på dagens andre måltid, og i dag blir det servert hjerteformet egg til luns. Jeg kjøpte denne artige dingsen på Hvaler i sommer, måtte jo prøves ut, jeg er jo rosablogger and shit.

Nå har jeg slått meg ned klar for å se Burlesque for andre gang det siste døgnet. Jeg elsker den filmen, vil bare hoppe inn i rollen til Christina Aguilera haha :L #lol ;p

Hvordan skal dere utnytte feriens siste helg?

11 kommentarer

Siste innlegg