crazy kveld

Hei! I følge planen skal jeg nå snart befinne meg på båten på vei til Fosen med Katrine. Jeg har nemlig forhåndsskrevet dette innlegget, skrev det da jeg kom hjem fra grillkveld i går. Ja det var hvertfall en utrolig fin og morsom kveld med mine nære og kjære. Tidligere på dagen kjøpte vi inn masse grillmat, dro hjem til katy og stekte potetbåter og grønnsaker og bakte kake hihi. Flink som jeg er hadde jeg med kamera og fikk altså dokumentert det hele.

Startet som en liten gruppe på seks sultne barn, men med en gang det ble kjent at vi serverte nybakt sjokoladekake ble vi fort populære.

Da vi skulle avslutte kvelden skjedde noe som gjorde at den ble litt lengre enn planlagt haha. Jeg og Thea skulle bære ned det bordet vi hadde brukt på verandaen, og lite visste vi om at glassplata ikke satt fast så den sklei rett ut og ned den lille trappa i TUUSEN knas. Thea fikk ofc hele glassplata over seg så plutselig fant vi oss selv i en typisk Grey’s Anatomy episode der jeg ble sittende med pinsett og plukke glasskår ut av henne. Okei hørtes veldig dramatisk ut, var ikke såå crazy. Vi kom oss alle hjem med livet i behold. – såvidt.

Ha en fin dag så blogges vi fra Fosen!

15 kommentarer

Siste innlegg