forberedelser til eksamen

Hei dere! Som kjent så kom jeg og resten av klassen min opp i engelsk skriftlig eksamen, som er i morgen. Det er liksom det siste ille før sommerferien nå føler jeg, og egentlig er det ikke så ille heller. Altså jeg kunne ha sittet med mattebøker og privat mattelærer twentyfourseven siden dagen vi ble trukket opp og likevell kommet hjem med en treer på eksamen. Så ja, det kunne vært verre haha.

forberedelsesdag 1:

I går hadde jeg og noen av jentene kosekveld på terrassen med vaffler med nugatti, jordbær, is og vannmelon i både røde og gule varianter. Den gule var faktisk overraskende god! Ble ikke såå mye øving at det er til å skyte av akkurat haha, men koselig det var det.

  theababy

forberedelsesdag 2:

I dag var jo den ordentlige forberedelsesdagen, og vi var på skolen fra 09.00 til 11.00 ca, for opplysninger og diverse. Jeg sov nesten ingenting i natt og våknet med skikkelig dårlig form, så det passet jo utmerket. Etter skolen dro jeg til Johanna og vi koset oss i sola med en halv vannmelon hver og verdens fineste kaniner hihi♥♥ Fikk tilbake den dårlige formen og dro hjem og sov fra klokka fire til åtte haha shit. Nå sitter jeg ute i solnedgangen og leser gjennom forberelsesheftet for en gangs skyld. Ønsk meg lykke til i morgen, tror jeg kommer til å trenge det!

20 kommentarer

Siste innlegg