spiste lunsj i skyene

Hei! Etter en dag med regn kom heldigvis sola tilbake, og det var nydelig vær i dag! Vi startet dagen med å se på noen historiske monomenter fra andre verdenskrig blant annet. Vi var innom Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og en memorial for alle de 6 millioner jødene som ble drept under krigen. Etter det spiste vi lunsj i et 300 meters høyt tårn, noe som var ganske spesielt. Resten av dagen gikk vi rundt i sånne fine gater med masse forskjellige markeder og butikker.

I de gatene med markeder var det veldig mye rart å se på, her ser dere foreksempel en koffert med et basseng og en elektrisk båt laget av sammensatt søppel oppi haha, båtene solgte de altså.

Slik så memorialen ut, det skal symbolisere gravene til jødene. Det var veldig stort og vi kunne gå mellom dem og sitte på dem faktisk.

Her ser dere tårnet, som faktisk ble brukt til å spionere med under krigen. Var litt sånn som tyholttårnet i Trondheim, det går rundt så vi får sett hele byen. Jeg, personlig ble nesten bilsyk av å snurre rundt mens jeg spiste.

Utsikten var nydelig!

Fine Pernille ♥

Så fikk dere litt historisk fakta om andre verdenskrig også! Hva synes dere om bildene?

23 kommentarer

Siste innlegg