håndballsnakk

Hei! I morgen har vi stoor geografiprøve og på onsdag har vi stoor matteprøve, noe som tilsier lite fritid. Har gjort litt i dag, men skal til kat nå for å pugge mer (hun har glutenfri kake, så det var et lett valg). Mange lurte på hvem vi vant mot i helga og hva resultatene ble. Vi vant mot Lørenskog med et mål, uavgjort 20-20 mot Bækkelaget og tapte 32-24 mot Haslum. De to første var jo på lørdag, samme dagen som vi sto opp klokka fem, så neste gang reiser vi nok på fredagen så vi ikke er helt utslitte til kampene. Men jaja kan jo ikke skylde på det heller. Alle lagene var morsomme å spille mot, jæævlig stress mot Bækkelaget ettersom det ble uavgjort og de ledet med ett mål når det var igjen ti sek hahaha. Kampen mot Haslum var helt klart den artigste og beste. Neste bringrunde blir i Drammen!

Her er forresten lagbildet vi tok for noen uker siden.

Noen av dere som er med i bring? Hvordan har det gått så langt?

36 kommentarer
  1. håper veldig du kan svare på dette….hvorfor var kampen mot Halsum den artigste og beste? dere tapte jo? hahah skjønner ikke

  2. haha kjedelig å gå studie jaaa 😉 jeg går helse, og vi har liksom bare sett film, hatt juleverksted med barn,, laget masse boller, lussekatter osv 🙂 🙂 🙂 idag var det film og masse julegodt 😀 hihi

  3. Alle dere syv søte bestevenniner,går alle dere på håndball?haaha kult: ) var et stooort lag

  4. Ikke kritikk dette her, men er ikke så overrasket over resultatene denne helgen. Lørenskog er ikke så gode, Bækkelaget har blitt litt dårligere de siste årene, mens Haslum er fortsatt ett av østlandets beste lag. Har tidligere spilt mot alle tre lagene (spilte på Oppsal). Men dere gjør det veldig bra i Bring! Lykke til videre i serien 🙂

  5. Du anonym, lørenskog har ikke 97 lag lenger, de har et blandet lag fra 00-98 som er meldt på i bring 🙂

  6. Hei!
   Har sett at du har litt med 3T og gjøre, så jeg lurer bare på om du vet om det blir noen nyttårs-tilbud til 2014 når det gjelds medlemskap?:) Takk for svar på forhånd!

  7. Haslum er dritgode, blant de beste på Østlandet, så veldig bra resulta!
   Bækkelaget er ikke såååå gode, men de har fått ny trener og har utviklet seg masse i det siste, så uavgjort er innafor!

  8. Bækkelaget har faktisk utviklet seg ganske siste tiden, så vil ikke si at de har blitt dårligere.
   Halsum har til tross for å ha mistet mange av de beste, klart å finne gode erstatninger og bygd opp enda et sterkt lag

  9. Når er bringrunden i Drammen?
   Har kjempelyst til å se deg spille, lover skal heie
   Hilsen bloggfan no.1

  10. Dere burde vunnet med mye flere mål mot Lørenskog! Flaut at dere spiller så dårlig mot 99-98..
   Haslum er et av de bedre lagene ja, men de har mistet mange spillere så de er ikke så gode lenger
   Bækkelaget har spilt dårlig i det siste ja, men tror de også har mistet de beste spillerne

  11. Spiller selv på Bsk, og vi har overhodet ikke blitt dårligere i det siste! Jentene er fantastiske og vi setter oss gode og realistiske mål sammen som et lag!

  12. Ja, vi er med i Bring, derfor jeg lurte på resultat osv 🙂 Vi fikk 5/6 poeng første bring-runde og 4/6 denne runden! Spiller neste i Bergen. Lykke til i Drammen!

  13. Spiller for Sola HK/Stavanger IF, vii hadde bringrunde hjemme i helgen og vant alle kampene våre som var mot Fana, Fjellhammer og Gimletroll:-)

  14. greetings from Ukraine, my name is Victor. I want to meet you, because I do not have Twitter or Facebook’s) I want to ask you to be registered on this spyte http://vk.com/w1ктор, it is referring to my page
   PS you are very beautiful, I liked you

  15. jeg spiller på lørenskog 🙂 spilte jo mot deg i helga, haha!! kjipt at vi tapte med et mål, men gratulerer med seieren!!:)) lykke til videre i serien.

  16. anonym:
   jeg syns det er jævlig tøft av lørenskog å bli med i bring. Det er tross alt en 97-serie og lørenskog er en blanding av 99-98. så det er driit bra av dem at de kom videre fra kvalikken. Heimdal burde ikke være flaue eller noe, for de burde vita at de er et bra lag, noe de er, og at de tapte med et mål mot lørenskog viser bare at lørenskog ikke er et dårlig lag. Heimdal er gode!! Ikke vær flaue over å ha tapt mot 99-98… de kan også være gode.
   Jeg sysn det er driit bra av lørenskog å være med, så all lykke til dem!!!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg