better days

For det første må jeg bare si tuuusen takk for all støtte fra dere♥ Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på det, dere er helt utrolige! Jeg satt med øynene fulle av tårer når jeg leste alle kommentarene deres. Mange som fortalte om sine egne historer, og jeg synes det er helt fantastisk at dere vil dele det med meg.

I går lå jeg inntullet i dyner og pledd i sofaen og så diverse filmer som ‘P.S I Love You’ og ‘Love in Manhattan’ på netflix. Etterhvert forsto jeg at det ikke kom til å hjelpe mot noe som helst, så jeg, mamma og Pernille spiste krabbe til middag naam. Etter det sminket jeg meg, ettersom jeg var helt opphovnet i ansiktet, og dro en tur til Thea og Martine med Daniel og Tobias. Og i dag startet jeg dagen med en treningsøkt på 3T. Det er virkelig godt å få tankene på noe annet.

I morgen drar jeg faktisk på en håndballsamling med noen av jentene fra laget, og blir borte i hele fire dager, men jeg skal prøve å forhåndskrive noen innlegg sånn at jeg ikke forsvinner helt for dere. Jeg burde kanskje lage et innlegg om mine sommerplaner, hva synes dere om det? ♥

26 kommentarer

Siste innlegg