mine ferieplaner

Orkanger

På tirsdagen (i dag) drar jeg med noen av jentene fra laget til Orkanger fordi vi er valgt ut på en sånn håndballtalentsamling. Vi skal være der i fire dager, med mange andre håndballspillere fra Sør-Trønderlag.

Partille

Noen dagen etter jeg kommer hjem fra Orkanger, drar jeg og håndballaget til Göteborg i Sverige på håndballcup. Vi skal spille ute på kunstgressbaner så hele gjengen har kjøpt seg fotballsko haha. Blir sikkert en morsom tur med både håndball, tivoli og SHOPPING.

Hvaler

Når Partille er ferdig kjører jeg, Anna, Hanna, Thea, Martine, Ida og Johanna direkte på hytta til Johanna på Hvaler! Er tradisjon å være der om sommeren, seriøst verdens herligste plass! Huset er alltid fullt, nesten som et hotell for kjentfolk haha. Ser virkelig fram til det.

Oslo

I mens jeg er på Hvaler tipper jeg at familien kommer til å ta turen sørover de også, blant annet til Oslo, og da kommer jeg vell dit tilslutt jeg og. Bruker alltid å ta turen til Oslo om sommeren.

Hytteturer

Nå har ikke vi jentene satt spesielle datoer når vi skal på hytteturer enda, men det blir vell etterhvert, for hytteturer deet skal vi på! Vi har mange forskjellige hytter vi kan dra på, så det blir ikke noe problem! Skal også på hytta med familien♥


Båtturer

Familien bruker alltid å dra på båttur rundt i Trondheimsfjorden og bo i båten, har nesten alltid med oss venner også. Det er uten tvil noe av det koseligste jeg vet om! Våkner i senga mi til lukten av stekte rundstykker og så har vi fellesfrokost ute på ‘verandaen’ eller hva man kaller det på båter haha. Eeelsker det


(Syden)

Haha vet ikke om resten av familien er like gira som meg når det kommer til syden i sommer. De sier at om det bare blir regn i Norge, såå kan vi kanskje ta en sydentur. Jeg er derimot supergira og skal gjøre alt jeg har i min makt for å dra med meg familien til lange hvite sandstrender og solbrenthet i syden.

Hva er deres planer for sommeren?

28 kommentarer

Siste innlegg