søndagens skjønnhetstips

Sist søndag kom jeg med et lite tips, det handlet om å vaske sminkekoster, og jeg tenkte å kjøre et tips i dag også ettersom det er søndag. Kanskje det blir fast hveer søndag 🙂 Mange av dere har sikkert hørt om det før, men jegtipser dere uansett. Det er en leppe-skrubb for å få myke lepper med masse fuktighet.

Det dere trenger er:

Dere begynner med å blande sammen sukkeret og honningen i en skål, bare bland med en skje foreksempel. Det er egentlig ikke nødvendig med olivenolje, men det gjor leppene mykere så jeg ville helt klart tatt med det i samme slengen. Ta ca 1 skje sukker og 1 skje honning, vil du ha større dose, må du bare huske å ta like mye sukker som honning. Etter du har mikset sammen de to ingrediensene, tar du en liten dose olivenolje, du kan tilpasse det som du vil, men ikke ta så mye at det blir rennende.

Når du har blandet sammen alt, smører du det på leppene med fingeren din. Etter å ha massert det på leppene i noen minutter kan du ta en bomullpad eller en vaskeklut med varmt vann og tørke det forsiktig av. Lurt å ta på en lip balm etter du har tatt den av, for å holde på fuktigheten.


De leppe-skrubbene ovenfor er fra Lush og er kjempegode! Anbefaler dem. Bildene er foresten fra weheartit.

Noen som har prøvd denne skrubben?

 

 

17 kommentarer

Siste innlegg