anbefaling: fondation & concealer fra bobby brown

Da tenkte jeg å kjøre en anbefaling på en fondation og concealer jeg har blitt heelt forelsket i. Kjøpte de i London på Bobby Brown for ca 300-400 kr for fondationen, og 200-300 kr for concealeren. Det er litt billigere i London, men uansett hva den norske prisen måtte være, kan jeg nesten love dere det er verdt det!

Fondationen er så herlig, for det er så utrolig lett på huden, så det føles ut som du ikke har på noe sminke. I tillegg så dekker den helt perfekt. Det eneste som kan være en liten ulempe er at det ikke er sånn ‘trykker’ på den. Det er bare et hull, så man må liksom helle ut. Men det er jo egentlig ikke noe problem.

Concealeren gir også den samme ikke-sminke-følelsen, som fondationen. Denne concealeren er ikke rennende, det er en stick concealer, men den er fortsatt kjempe myk. Tar den på der jeg trenger å dekke litt ekstra. Det er bra at den er ganske liten, for da er det lett å ha med seg overalt. Jeg kommer ikke på noe negativt med dette produktet faktisk.

Hvis dere sitter og tenker på om dere kanskje vil kjøpe noe av det. Go for it! Men huusk å spør i butikken om hvilken farge som passer for akkurat deg. Fondationen skal jeg hvertfall kjøpe med en gang den blir tom. Anbefaler den på det høyeste, folkens!

 

Noen som har prøvd dem?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg