hits

SMINKEVIDEO

 • 24.01.2018 kl. 12:00

Heia bloggen!

Da var det på tide med et lite comeback på videobloggfronten, her kommer en sminkevideo til dere. Min typ "hverdagssminke" når jeg har litt god tid eller skal noe spesielt. Håper dere liker den!

Ps. Skru på kvalitet 1080p hd i tannhjulet nederst til høyre.

Feedback? ♥

VIDEOBLOGG: Hvaler 2017

 • 03.08.2017 kl. 13:00

Hei dere! Da har jeg fått smelta sammen ei røre av videoer fra Hvaler-turen. Det var litt av en utfordring å redigere denne videoen, for av en eller annen grunn blir vi mer og mer nakne med årene som går. Det vil si at vi som regel sprader rundt i trusa eller i Evas drakt når vi er sammen om sommeren. Og for å ikke bli rapportert for blotting, måtte jo disse klippene siles ut. Men vi har heldigvis filmen en hel masse, så det var nok av klipp med påkledde jenter også. Jeg håper dere liker den, og at ikke humoren vår blir for intern til tider. 

Anyways, ENJOY og gi meg gjerne en thumbs up på Youtube hvis dere liker den ♥

Hva synes dere om videoen?

videoblogg: Innkjøp LA

 • 30.04.2017 kl. 16:00

En del av dere har spurt om jeg kan lage innkjøpsvideo fra LA, så her kommer det! Jeg brukte dagen i går på å lete opp alle innkjøpene jeg husket, og spilte inn videoblogg. Jeg håper dere liker den, og gi meg gjerne en thumbs up på youtube eller legg igjen en comment på bloggen ♥ ♥ enjooy

Hva synes dere om innkjøpene?

Videoblogg: Q&A del 3 trening, kosthold og håndball

 • 25.03.2017 kl. 08:34

Her kommer endelig siste del av spørsmålsrunden, og jeg veet det har tatt en evighet haha, sorry bout tthat. Men her er den i hvert fall. Jeg satt å vurderte sterkt om jeg skulle spille inn alt på nytt i går, men da hadde jeg jo serr aldri blitt ferdig. Det er bare sånn at etter hver gang jeg har spilt inn en videoblogg og ser den etterpå, så tenker jeg at jeg ville svart på en litt annen måte, eller sagt noe annet. Men det er sikkert det som popper opp i hodet mitt først som er the real truth. 

Uansett, jeg håper virkelig dere liker den og at jeg ikke blir grilla og spist til middag av noen :) Har dere flere spørsmål angående dette så kan vi holde en liten dialog i kommentarfeltet, så kan jeg svare kjapt på det dere lurer på. Skru på god kvalitet på videoen og enjoyy ♥ Gi meg gjerne en thumbs up hvis dere føler for det også hihi. 

Hva synes dere?

Videoblogg: Q&A del 2

 • 17.02.2017 kl. 08:36

God fredag! Her kommer del 2 av spørsmålsrunden, hvor jeg blant annet svarer på spørsmål om utseende, plastisk kirurgi og selvtillit. Nå drar jeg på nok en roadtrip til nabolandet for å handle inn litt stæsj, med to gode venninner fra studie. Så da får dere bare kose dere med litt videoblogg i mellomtiden! Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere synes, da blir jeg glaa ♥

Videoblogg: Q&A del 1

 • 14.02.2017 kl. 17:09

Hei folkens! Nå har jeg redigert første del av spørsmålsrunden. Jeg er litt usikker på hvor mange deler det blir haha.. Først var planen å ha kun to deler, en del med diverse spørsmål om skole, selvtillit, alkohol osv (alt mulig rart egentlig), og en del om håndball, trening og kosthold. Men så viste det seg at det var veldig mange spørsmål i den første kategorien, så istedenfor at del 1 skulle vare i 30 min, så delte jeg også den i to. 

I denne videoen har jeg svart på spørsmål om blant annet forhold, alkohol og studie, og i den neste om blant annet utseende, plastisk kirurgi og selvtillit. Så kommer forhåpentligvis den siste delen om håndball, trening og kosthold også snart, jeg har ikke spilt inn den delen enda tho. Anyways enjoyy ♥

Videoblogg: Trender i 2016

 • 08.01.2017 kl. 17:34

Hei! Her kommer en videoblogg der jeg bare prater litt bullshit om trender som har vært i 2016. Jeg håper dere liker den, og ikke tar meg så alt for seriøs. Husk å skru opp kvaliteten nederst til høyre, og gi meg en thumbs up ♥

Noen av trendene dere er enige eller uenige om? Og kommer dere på noen flere så er det bare å dele de i kommentarfeltet :)

Videoblogg: fifty shapes of eyebrowz

 • 03.01.2017 kl. 20:46

Hei folkens! En stund nå har jeg hatt store planer om å lage en eyebrow-tutorial til dere, det har nemlig vært en del forespørsler om det. Så her en dag satte jeg med ned å tenkte jæddæ nå skjer det, også viser det seg at jeg har bare helt glemt hvordan man lager en sminkevideo, og failer totalt i forsøket. Jeg tror jeg glemte at jeg snakket til et kamera og bare begynte å snakke med meg selv. Men uansett, som dere ser så deler jeg en videoblogg med dere under her, så jeg klarte å sette sammen noe, selv om det ikke ble den tradisjonelle eyebrow-tutorialen.

Hva synes dere om den slags videoblogg? Bare si det rett ut hvis du kjente på irritasjon eller sinne, her er vi åpne om alt ;p

Ei litta videodagbok

 • 23.11.2016 kl. 19:56

Hei igjen! Jeg filmet litt av dagen i går, når jentene kom hjem. Klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg skulle lage en liten video av det eller droppe det. Så det endte med at ubesluttsomme meg gjorde en blandings. Dermed ble det noen klipp, men jeg glemte jo helt å filme når vi spiste lunsj og pratet om alt som har skjedd de siste månedene. Vi har mye å prate om til vanlig, så dere kan jo tenke dere nåå. Men jeg legger ut noen klipp av gårsdagen i korte trekk, også for å få dere i litt god gammaldags julestemning. 

En aldri så liten videoblogg

 • 16.09.2016 kl. 19:07

Hallo i luken, som overskriften røper så kommer det nå en liten videoblogg. Og det er jo gøyy, lenge siden sist. Det er altså innkjøpene fra Stockholm (hehhh). Ja det er litt lenge siden jeg var der, men whoo cares. Bedre sent enn aldri eller?? Jaja håper dere liker den og fortsatt vil være mine venner.

Hva synes dere om innkjøpene? Noe dere likte?

Videoblogg: Russetid mai 2016

 • 20.07.2016 kl. 08:20

Jeg har jo lovet dere en video med klipp fra russetiden, så jeg har jobbet med det i den siste tiden. Jeg er så glad for at jeg filmet så mye som jeg gjorde i mai, jeg har såå mange sykt funnye klipp på macen som jeg kan sitte å se om og om igjen uten å bli lei. Grunnen til at det har tatt så lang tid med videoen, er fordi jeg hele tiden kan endre noe, ta bort et klipp og erstatte med et annet, bytte sang, lage den dobbelt så lang osv osv. Til slutt må man rett og slett sette ned foten og si seg fornøyd. Jeg har såppas mange klipp at jeg sikkert kunne laget enda en, men jeg prøvde å holde den med en lende som holdt den interessant for alle, og ikke bare meg og mine nærmeste som sikkert kunne sittet å sett videoklipp fra RT i flere timer haha, så la oss ta en ting av gangen. Her kommer en video fra min russetid, mai 2016 - ei heeerlig tid jeg aldri vil glemme. Jeg håper dere liker den!

Hva synes dere om videoen?

Videoblogg - Never have I ever

 • 19.06.2016 kl. 19:11

I går så spilte jeg inn en videoblogg starring Ida, Johanna, Louise, Anna, Nora (og Hanna, som er personen vi bare hører, men ikke ser). Det er en tradisjonell never have I ever - video. Eller "jeg har aldri" som det så fint heter på norsk. Hvis dere ikke har hørt om det før, så tipper jeg dere skjønner greia ganske fort, men så vet nok de fleste av dere hva dette er, og mange har sikkert vært med på drikkelek-versjonen av den. 

Skru på 1080p hd på kvaliteten nederst til høyre på videoen, for bedre kvalitet. Håper dere liker den, og gi meg gjerne tilbakemeldinger! ♥

Hva synes dere?

Fikk meg en god latter

 • 01.03.2016 kl. 13:04

 

Hahah jesus nå sitter jeg og ler godt av meg selv. Og ikke som en sånn dæven jeg er morsom-artig men mer sånn hva faen er det jeg driver med-artig. Da jeg var i Åre med jentene nå i ferien så kom vi på å snakke om morsomme ting vi har gjort gjennom tidene. Så var det et svakt minne vi hadde, om at noen av oss, for 4 år siden, hadde ringt på dører rundt på Heimdal for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp, og for å gjøre det lille ekstra for innsamlingen så fant vi på en sang da, som vi sang på dørene til folk haha. Og dette svake minnet fikk meg til å lete litt i dybden, men veldig dypt trengte jeg ikke lete før jeg fant denne videoen på youtube faktisk. Liksom hva skjer her. Og for en random samling av filmklipp haha, litt bøssebæring og litt grønnsaksmoothie.  
Er det noen som husker denne?

Morning Routine

 • 14.02.2016 kl. 22:37

Hei dere! Her kommer videobloggen jeg snakket om. Jeg spilte inn min morning routine winter edition den dagen vi skulle på utdanningsmesse. Jeg tenkte jeg kunne spille den inn en dag jeg faktisk sminket meg, hvis ikke ville den vært veldig kjedelig haha. Så ja det er ikke noe we-heart-it-inspiration-morning-routine akkurat, men det er sånn mine morgener er for det meste, with no filter xD Og jeg begynte å filme da den første vekkerklokka gikk av klokka sju, så jeg later ikke som jeg er trøtt liksom haha, det er på ekte. 

Hva synes dere?
Også må jeg dessverre skuffe dere når det gjelder Åre-video. Jeg hadde tydeligvis ikke mer enn typ tre klipp, så det ble ikke så veldig kult. 

Videoblogg: roomtour

 • 01.01.2016 kl. 16:51

GODT NYTTÅR!! Håper alle hadde en fortreffelig kveld i går, det hadde hvertfall jeg og mine. Jeg vil egentlig fortelle masse om gårsdagen, så det skal jeg vurdere å gjøre etterpå, men først har jeg en liten videoblogg på lur faktisk. Jeg har jo lovet dere en romvideo helt siden i fjor!! (nyttårsjoke on fleek), men helt seriøst dere har ventet lenge på den. Så hva er vel bedre å starte det nye året med, enn en liten tour inn på rommet mitt! Weii woho alle gleder seg jippi. Kanskje dette er starten på et bedre bloggår fylt med masse videoblogger og spennende innhold! Uansett, håper dere liker videobloggen og det nye rommet mitt! ♥

Hva synes dere?

Videoblogg - innkjøp

 • 19.10.2015 kl. 15:42

Heii! Her kommer innkjøpsvideoen, håper dere liker den og gir litt respons! Da blir det artigere for meg å lage videoblogger også :) Skru på 720 i tannhjulet for bedre kvalitet. Har fått noen spørsmål på youtube om hva sangen heter, men det står altså helt i slutten av videoen. Enjoy!

Hva synes dere?

videoblogg - mallorca 2015

 • 12.08.2015 kl. 11:00

Nå er videoen endelig klar for bloggen! Jeg må inrømme at den faktisk har ligget ute på youtube i noen dager nå, så den har vært ferdig en stund. Det trengs egentlig bare en natt, med masse sukker for å holde seg oppe, og med masse kreativitet, som har en tendens til å dukke opp om natten. Uansett, her er videoen, og jeg hååper dere liker den! (Hvis dere subscriber kanalen min på youtube får dere se videoene før jeg poster dem på bloggen.) Trykk på fullskjermmodus og bedre kvalitet :)

Hva synes dere?

videoblogg

 • 30.07.2015 kl. 17:45

Hei! Beklager å skuffe de som trodde selve Mallorca-videoen kom ut nå heh.. Som jeg nevnte tidligere så er jeg i learning-modus på oppdateringen til Imovie, så jeg satte meg ned med noen videoklipp av at jeg og Pernille tar ut rastaflettene mine i syden, og begynte å leke meg litt med dem. Så når jeg hadde skjønt en del av det nye, så satt jeg der med en ferdig video som jeg tenkte jeg like gjerne kunne publisere her. Så enjoy den super spennende helt awesome videoen av at jeg - nei ikke fletter rastafletter - men tar ut flettene noen andre flettet på meg. Høres ut som jeg lett kan vinne en Oscar på denne ja.

Også skjønner jeg ikke helt hvorfor den nekter å komme i full størrelse, men bare trykk på fullscreen og sett på 720 ph i tannhjulet :)

Hva synes dere?

Videoblogg - Åre 2015

 • 06.04.2015 kl. 19:59

Hei! Det var godt å komme hjem og sove i sin egen seng igjen, etter å ha vært på hytta så lenge. Selv om jeg sikkert kunne hatt ferie hele året, blir det nok helt greit å komme tilbake til rutiner. Kostholdet mitt har vært på et slikt nivå, at jeg like gjerne kunne ha drukket fem store kopper smeltet smør for å sammenligne inntaket av marsipan og sjokolade liksom. Men så va det forbanna verdt det også haha, helt ærlig. I natt, etter litt for mange redbulls og litt for lite søvn, samlet jeg sammen ei bøtte av videoklipp fra den første påskehelga med gjengen, og ordnet en liten video.

Jeg vet ikke helt om jeg skal si det her, men noe fucket seg på videoen da jeg lastet den opp i youtube, så bildet henger etter lyden noen plasser. Jeg kunne jo bare latet som det var meningen, men det er det altså ikke.. Selvfølgelig var det noe som skulle gå galt, og for å være ærlig så irriterer det meg noe inni granskogen, men jeg bare gidder ikke å gjøre noe med det nå haha. Så hvis alle bare later som at det er kult, så er det supert. Håper dere liker den, til tross for dens skavanker :)

Hva synes dere om videoen?

Videoblogg - Desember 2014

 • 10.01.2015 kl. 11:09

Hei! Da er jeg ferdig med videoen, la den ut på youtube i natt så noen har allerede rukket å sett den. Uansett så håper jeg dere liker den! Gjerne del den videre, og subscribe til kanalen min, for å se videoene før de legges ut på bloggen ♥ Forresten hvis noen vet hvordan jeg får den tilgjengelig på mobilen, let me know!

Det ville kanskje vært normalt med en julesang i desembervideoen, men jeg går ut i fra at alle er litt over jula nå, så kjørte på med noe annet istede.
Hva synes dere?

sminkevideo

 • 14.12.2014 kl. 14:44

Da har jeg faktisk spilt inn og redigert en sminkevideo til dere, deet hadde dere ikke trodd! Igjen er jeg veldig heldig med startbildet da haha.... Håper veldig at dere liker den, så kanskje det blir mer av det framover.

Trykk på tannhjulet og sett på 1080p for bedre kvalitet!


Hva synes dere? ♥

Videoblogg - ÅRE 2014

 • 13.10.2014 kl. 18:38

Hei! Haha da har jeg laget en liten video med klipp fra hytteturen. Jeg lagde den natt til lørdag, så jeg har ikke brukt så altfor mye tid på den, men den ble helt ok I guess. Jeg synes hvertfall det er så morsomt å sitte for meg selv og redigere. Jeg får liksom oppleve hele turen en gang til haha fønni. Jeg tror forresten ikke det går an å se den på mobilen, hvis noen vet hvordan jeg får den tilgjengelig på mobil, so let me know. Men uansett, håper dere liker den!!

Sett på 720p (tannhjulet nederst til høyre på skjermen) for bedre kvalitet.

Hva synes dere? ♥

Videoblogg: Innkjøp fra Berlin

 • 11.05.2014 kl. 18:41

Hei! Da fikk jeg endelig spilt inn videoblogg og rørt sammen alt til litt av ei røre, haha tullsjur. Jeg glemte selvfølgelig av noe, og droppet å vise de fantastisk spennende trusene jeg kjøpte på Victoria's Secret, men det går vell bra. Uansett, håper dere liker videoen!

Hva synes dere?♥

videoblogg: julegavene mine

 • 11.01.2014 kl. 13:46

Hei! Her har dere en liten video av julegavene jeg fikk i år. Fikk ikke så sykt mange gaver, men jeg er kjempefornøyd med det jeg fikk! Uansett håper jeg dere liker videoen :):) Som vanlig ble det et helt fantastisk heldig startbilde på meii, #score

Hva synes dere?

videoblogg: my weekend

 • 03.12.2013 kl. 17:02

Heihåå! Har vært litt dårlig på videobloggfronten i det siste, så for å gjøre det godt igjen har jeg satt sammen en liten video med klipp fra helga. Var egentlig dårlig valg av helg og lage video fra, men jaaja selvom det ikke skjedde så sykt mye spennende så var den koselig! Jeg klarte å presse inn noen (kleeeine=) håndballklipp fra kampen på fredagen til dere som har så lyst til å se det, så jeg håper dere blir fornøyde!
Skru på 1080hd i tannhjulet i høyre hjørne for bedre kvalitet. Hååper dere liker den, og gir tilbakemelding♥♥
Hva synes dere?

VIDEOBLOGG: MAI 2013

 • 27.05.2013 kl. 23:36

Heei alle i hopa! Da har jeg faktisk redigert ferdig mai-videoen, og for dere som ikke vet hva en mai-video innebærer så er det bare masse småklipp fra årets absolutt beste måned. Åh får ikke sagt hvor mye jeg faktisk elsker mai! Den ultimate grille-med-venner-and-have-the-time-of-your-life måneden. Jaokei da er jeg ferdig med talen min om mitt elsk til mai hahah. Her er mai-videoen folkens. Håper virkelig dere liker den!!

Trykk på 1080hd for a hell of a lot better kvalitet, ned i tannhjulet til høyre.

For dere som lurer så heter sangen Song to the Sea - Dj Antonie
Hva synes dere? :)))))

videoblogg: innkjøp

 • 12.05.2013 kl. 13:27

Hei, her er innkjøpsvideoen til dere! Haha det er så typisk meg, jeg skal liksom bare spille inn en liiten innkjøpsvideo, og det ender meg at jeg bare sitter å kødder og den blir mye lenger enn nødvendig... Jaja jeg håper dere liker videoen selv om jeg er så rar. Skru på 1080hd i tannhjulet til høyre på videoen for bedre kvalitet.

Hva synes dere?

videoblogg: ukens spørsmål

 • 05.05.2013 kl. 21:23

Da er videoen ferdigredigert. Håper dere liker den og jeg blir kjempe glad om dere legger igjen en kommentar he he. Uansett here you go♥ Skru på 1080hd i tannhjulet til høyre for mye bedre kvalitet!

Hva synes dere?

videoblogg: innkjøp

 • 14.03.2013 kl. 23:10

Fant ut at det faktisk var enklere å bare lage en enkel innkjøps video fra Afrika, i tillegg så vet jeg dere også liker videoblogger best, såå here you go!

Skru på 1080hd i tannhjulet til høyre for mye bedre kvalitet! Soundtrack: Lost - Frank Ocean

Hva synes dere?

videoblogg

 • 14.02.2013 kl. 21:41

Dette kan være det siste innlegget av meg på en stund faktisk. Jeg ser ikke bort i fra at det er internett på det første hotellet vi skal liggeover på, i Johannesburg, Sør-Afrikas største by. Men jeg tør ikke å love dere noe som helst. Kryss fingrene for bloggmuligheter på den store ferden miin! Men uansett så må dere følge med på bloggen min i ferien, fordi jeg har en hemmelig overaskelse til dere!.

Her er en videoblogg dere kan kose dere med haha.

HA EN STRÅLENDE VINTERFERIE FOLKENS!

svar på spørsmålsrunden

 • 06.02.2013 kl. 11:29

Her er svar på spørsmålsrunden. For at ikke videoen skulle bli timesvis så kuttet jeg den på ti minutter og alle spørsmålene ble ikke med. Men hvis noen av dere syntes at noe manglet så lager jeg en del 2 av de spørsmålene som ble igjen eller dere kan spørre noen i innlegget her. Håper dere liker den hvertfall!

skru på 1080hd i tannhjulet til høyre for mye bedre kvalitet!

Hva synes dere?

sminkevideo: smokey eyes

 • 20.12.2012 kl. 23:03

Hei babes♥ Da er sminkevideoen ferdigredigert og dere er hjertlig velkommen til å se på den og legge igjen en kommentar, hihi. Forresten så må jeg bare si at det er første gangen jeg har sånn snakkeprogram der jeg liksom har sånn opptak istede for å prate direkte, okei nå er det ingen av dere som skjønner hva jeg snakker om, men dere skjønner det når dere ser videoen. Men det jeg skulle si var at det erutrolig kleint hahaha, dere skulle bare visst hvor mye jeg lo av meg selv i løpet av opptakene. Og bare for å få det sagt så er jeg absolutt ikke noe profesjonell sminkør, jeg fant faktisk på denne øyeskygge-looken mens jeg holdt på haha, så don't go so hard on me please..

Skru på 1080hd for mye bedre kvalitet

Hva synes dere?
Del den gjerne videre via facebook knappep under, hvis dere likte den :)

videoblogg: my weekend

 • 15.12.2012 kl. 09:09

Hei og god morgen! Da er det like før vi drar til Sverige, jeg må bare drikke litt kaffe og sprute litt kaldt vann i ansiktet mitt for å våkne først.. Men uansett, da har jeg laget ferdig 'my weekend' videobloggen, må bare si at jeg satt oppe hele natt for den! Jeg synes ikke den ble noe bra egentlig haha, skjedde utrolig lite akkurat den helga jeg skulle filme, så det var ganske kjipt. Men jeg håper uansett at dere liker den da! Har vært litt lite på videobloggfronten i det siste så jeg har tenkt å skjerpe meg for jeg synes jo også at videoblogg er morsomt.

sett på 1080hd for bedre kvalitet!

Hva synes dere?

VIDEOBLOGG

 • 07.11.2012 kl. 22:30

Hei folkens! Skulle egentlig publisere denne videoen for dere før jeg dro på trening, but you know me, jeg får det alltid så sykt travelt haha. Men uansett her har dere en liten videoblogg med sære fakta og ting som dere kanskje ikke visste om meg, som dere kan kose dere med mens dere spiser kveldsmaten deres ;-) HOPE YOU LIKE IT

Trykk på tannhjulet ned i høyre hjørne og trykk på 1080hd for mye bedre kvalitet!

sang: my humps - black eyed peas

Hva synes dere om videoen?♥
del gjerne innlegget videre, hvis dere likte det!

SMINKEVIDEO

 • 18.10.2012 kl. 21:15

Hei folkens! Har spilt inn en liten sminkevideo til dere, hååper dere liker den! Ha en fin kveld videre!

Trykk på tannhjulet nederst til høyre på filmen og ta på 1080 hd for mye bedre kvalitet!


Hva synes dere?
Blir kjempe glad om dere deler innlegget videre via facebook knappen under♥

ROMVIDEO

 • 12.10.2012 kl. 18:06

Hei dere! Her kommer den etterlengtede romvideoen endelig! Sett på 1080hd ned i høyre hjørnet for myye bedre kvaitet(!!) Hadde veldig vanskeligheter for å holde kameraet stødig haha.

 

Håper dere liker den!♥

VIDEOBLOGG - DIP DYE

 • 29.09.2012 kl. 11:30

Her kommer en veeldig etterspurt video, om hvordan man kan dip dye håret med flere farger. Kommer helt sikkert et eller annet geni og forteller meg at "konditorfarge er det værste man kan bruke på håret" osv, men altså jeg har gjort det før og jeg har hvertfall ikke merket forskjell! Jeg vet ikke hvordan det er med farget eller stripet hår jeg, kanskje det ikke funker like bra? Uansett, min dipdye varte til jeg dusjet og da tror jeg det gikk ut med en gang! :-) LYKKE TIL FOR DERE SOM SKAL PRØVE DET

 

Hva synes dere?

PHOTOBOOTH KLIPP

 • 16.09.2012 kl. 16:53

God daag folkens! Så gjennom de tusen videoene jeg har på Photobooth på Macen her om dagen. Og jeg syntes det var så mange morsomme klipp der at jeg bestemte meg for å lage en liten video med litt forekjellige klipp. Kanskje er det bare jeg som synes de er morsomme, meen. Haha try to enjoy daa. Foresten så skulle den ha kommet myye tidligere i dag, men det tok 1 time å laste den opp også fant jeg ut at det var noe feil med den så jeg måtte vente eeenda en time på at den skulle lastes opp en gang til! AMAGAD.....

BUT HERE YOU GO GUYS :.:::..:::.:..::♥

Noen som syntes de var litt morsomme elller? :-))))

VIDEOBLOGG

 • 10.09.2012 kl. 22:51

Nå kommer den etterlengtede videobloggen, håper ikke det ble for sent da. Men i værste fall, om dere har lagt dere.. Så kan dere jo se den i morgen! haha. Men nå må jeg legge meg, så vi snakkes i morgen dere! God natt♥♥

Hva synes dere om videobloggen? Har dere noen ønsker til neste videoblogg?

Vi sees

 • 29.08.2012 kl. 07:08

:-(((( Nå drar jeg på klassetur til oppdal, kommer hjem på fredag.... Så vi snakkes da! Videoen her spilte jeg inn i går kveld og redigerte den ekstremt kjapt, håper dere liker den da!

 

Ha en fin uke videre, så snakkes vi på fredag!! Love you babes♥

videoklipp fra båtleiren

 • 25.08.2012 kl. 17:23

Jeg kom på at jeg faktisk har filmet ganske mye fra båtleiren. Men det er så synn at jeg mistet det ene minnekortet så de morsomste videoene, der vi plaget lederen til døde, er ikke med... Men skrapte sammen de jeg fant daa, hope you like iit!

SKRU PÅ 720HD I TANNHJULET NEDERST TIL HØYRE PÅ VIDEOEN

Hva synes dere?

VIDEOBLOGG: øyenbryn

 • 23.07.2012 kl. 14:12

beklager for at jeg ikke fikk lagt ut videoen i går kveld. Tok litt lengre tid enn jeg hadde sett for meg. Og så må jeg få meddele at jeg hadde verdens verste sminkedag og følte meg helt hjsdbksjdghadgvj. Haha ja, men uansett her er den. Håper dere liker den da!

Viktig, trykk på tannhjulet ned i hjørnet og velg 1080 hd for myye bedre kvalitet.

Hva synes dere?

videoblogg: svar på spm runden

 • 27.06.2012 kl. 11:21

Beklager for at den kom så alt for sent, men her er den daa. Håper dere liker den!

SKRU PÅ 1080p hd FOR MYE BEDRE KVALITET

videoblogg: summer look

 • 20.06.2012 kl. 13:07

Heei, har årdna en utrolig klein og stygg video. Har ikke lagt noe mye arbeid i dette akkurat, men håper dere liker den da! Det er bare et forslag til sminke om sommeren :-) Og noe dere kan se i mens dere venter på spørsmålsrunden♥

 

Hva synes dere?

videoblogg: london innkjøp del 2

 • 05.06.2012 kl. 17:58

Her kommer den etterspurte del 2 av innkjøpene fra London. Håper dere liker den!

 skru på 1080hd

Hva synes dere?

VIDEOBLOGG: LONDON MED JENTENE

 • 02.06.2012 kl. 12:55

Da har jeg endelig laget en video fra London. Håper dere eeelsker den, neida eller håper dere liker den da! :-))

Skru på 1080HD !!!!

Hva synes dere?

Hårvideo

 • 12.05.2012 kl. 08:38

Hva synes du?

videoklipp fra Elverum

 • 26.04.2012 kl. 18:37

Jeg lovte dere en video fra helga. Kom litt seint pga skole og trening osv. Men jeg fikk kastet sammen en liten video på noen min, med videoklipp. Ikke store greia akkurat.

 

Hva synes dere?

Sminkemappa mi

 • 20.04.2012 kl. 12:15

 

Hva skal jeg videoblogge om neste gang?

haha filmklipp

 • 14.04.2012 kl. 01:16

Her kommer en liten video med egentlig heeelt randome videoklipp. Litt komiske da. sett på 720p for myee bedre kvalitet

my weekeeeeend

 • 04.04.2012 kl. 15:35

Har så sinnsykt mye å gjøre på hytta ass, derfor så har jeg laget en liten video fra helga, tenkte kanskje deet kunne være litt morsomt.

Hva synes dere?

Victoria's Secret og Runwaydreamz

 • 30.03.2012 kl. 17:02

..

Det tok ca en uke og noen dager før bikiniene kom (de kom hver for seg). Og det tok rundt tre og en halv uke før shortsen kom.
Hva synes dere? Noe mer dere lurer på?
Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no