Gjengen samlet

Søndagen, gårsdagen, var en deilig dag. Jeg våknet av meg selv i tolv tiden etter en natt på byen, på jobb vel og merke. Jeg tok på meg sweatpantsen, skrudde på noe behagelig musikk, sto opp, hoppet tilbake i sengen, sto opp igjen og lagde meg et tårn av bananpannekaker. Jeg ser en serie, Dirty John på Netflix, så jeg så et par episoder av den før husmoren i meg kicket inn. Jeg rundvasket leiligheten og gikk en spasertur med søpla. Maja har vært hjemme hos familien i helga, så jeg har vært homealone. Når kvelden kom satte jeg inn en glutenfri fiskegrateng i ovnen og ventet på at gjengen kom trippende inn én etter én.

I går var vi alle 15 samlet hjemme hos meg. Det er ikke ofte vi har fullt oppmøte, ekstra spesielt var det fordi Johanna som egentlig er i Australia, tok turen innom. Hun skal tilbake igjen i morgen. Det er mange reisetider på kort tid. Uansett, det var utrolig deilig å ha alle hjemme hos seg i går. Vi pratet ut om alt det gode og det vonde og vi er så glade i hverandre at det blir så emosjonelt haha. Det vi har er helt unikt det må jeg bare si, og vi er så heldige som har hverandre.

2 kommentarer
    1. Såå koselig å se vennskapet deres! Dere virker så trofaste hele gjengen <3 Skjønner at du føler deg heldig. Ha en nydelig mandag ettermiddag!

    2. Hei
      Du Har flere ganger skrevet har du problemer med hamstringen. Hvordan la du merke til dette? Eg har selv har en go del smerter bak i låret i over 1 måned nå. Kjenne smerten hver dag, noen dager er vondere enn andre dager. Kan de hende det e hamstringen ? Og eventuelt har du trent din hamstring til å bli sterke ? Håper du kan komme med en god del tips, enten i et eget innlegg elle svare på spørsmålet

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg