Hei og velkommen til mat by matholck ;p I kveld skal jeg introdusere dere for en av mine alltime favorite lunsjer. Det er så enkelt som fylt pitabrød. Det har jo endelig, eller det er en god stund siden nå da, men endelig uansett, kommet glutenfrie pitabrød fra Hatting i butikkene. Og jeg elsker dem. Jeg bruker dem til både pitapizza og fylt pitabrød som jeg skal vise dere nå. Det som er så fint er jo at vi kan fylle det med akkurat det vi vil. Har dere smakt pitabrød med bacon, stekt kantarell og fetaost for eksempel? Det er uansett en annen historie. Den jeg skal vise dere nå er heller pescetarianer-vennlig, til alle mine nesten-veggis-eller-veganer-venner. Så den er altså fylt med det dere ser nedenfor.
Rømme (både mager kesam og philadelphia light kan brukes), avokado, agurk og røykalaks. Nammmm
Så enkelt, og såå godt.
Noen som har smakt noe lignende?
Så veldig godt ut (:
Mmm, det der er så godt <3
Er du enig i at det er den værste boka EVER?! Hvor mye leser du til forelesningene, har du tips til en god studieteknikk?
Så fantastisk godt ut 😀
holder avocadoene seg fine om du har den i matpakken?
Åh, dette må jeg prøve! Har gått litt lei lunsjmaten i det siste, så greit å prøve noe nytt 😀
Dette må jeg prøve en dag, så utrolig godt ut 🙂
Hei 😊 ser godt ut 😋 kos deg Caroline 😘
Skal du lage nytt design ? 🙂
Dette så skikkelig godt ut!
I try to always ask myself, whether I am going in the right direction = P”””’ ( =